Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lcd Philips 26PF5520D/10

BUGHIU

Postări Recomandate

Are cineva un dump la acest lcd? Sasiu LC4.3E AB. Apare led verde si comanda on data sursei si invertoruluide de  catre PCB   apoi ....nimic,dispare on si ciclul se reia!! Sursa ok,verificata,invertor ok de asemenea!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

12

• FLORIN IORDACHE

5

• dan cod

5

• paun nelu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu face ...POC ...nu face ....nimic!! Tot ''leguma'',cu diferenta ca acum ledul se face verde si nu se mai stinge......la comanda de oprire.....Nu se face rosu ....ramane tot verde....

Link spre comentariu

Pai cand s-a construit modelul asta : 26PF5529D/10 ,cred ca nu se inventase mufa ....usb,doar..... ps2  :rade: !!

Nu are magistrala de usb ,Dane!!!

De proba ,i-am pus o memorie goala(24c16) si pentru moment a aparut in coltul dreapta sus afisate simbolurile : ''F'',  ''SIMBOL DIFUZOR MUTE'' si ''SDM''.apoi  au disparut iar ledul de st-by s-a stins,nici verde ,nici rosu!!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Nu are cum sa aiba acest tv-u Philips 26PF5520D/10 port usb....deci nici vb de asa ceva.....acest tv-u este putin cam vechiut ca sa aiba acest port usb.. :reytre 

Pe USB nu are posibilitate de update?

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Nu are cum sa aiba acest tv-u samsung 26PF5529D/10 port usb....deci nici vb de asa ceva.....acest tv-u este putin cam vechiut ca sa aiba acest port usb.. :reytre 

Greseala mea ,nu e 26 PF5529D/10 ci 26PF5520D10    si e Philips nu Samsung,Florine ,scrie in titlul topicului

.....Am tastat gresit 9 in loc de 0!!!!   Merit asta :bataie

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Greseala mea ,nu e 26 PF5529D/10 ci 26PF5520D10    si e Philips nu Samsung,Florine ,scrie in titlul topicului

.....Am tastat gresit 9 in loc de 0!!!!   Merit asta :bataie

Mersi pentru atentionare! Asta e se mai intampla,cum ati gresit dvs la model,asa am gresit eu la marca.Deci suntem 1-1 la greseli.  :reytre :rade:

Dar eu am si modificat,mersi pentru intelegere!

O zi minunata!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Un dump este sau nu?

Fiti sigur ca daca aveam asa ceva,va dedeam fara nici o problema....pentru ca eu ii ajut pe toti,nu conteaza cine e sau cate postari are....

Dar cu parere de rau nu am asa ceva....asta e se mai intampla sa nu am...  :reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări