Vizitator alesander Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Buna ziua. La acest tv totul functiona bine pana vineri cand i-am dat un update de firmware online (T-MST10PDEUC-2006.0). Pana acum nu cred ca i-am mai dat update de firmware deci e posibil sa il fi avut pe cel de cand l-am cumparat (anul 2012) (cred ca era - T-MST10PDEUS-1002). Dupa update nu mai vede nici un canal tv, zice no signal desi cablul este bagat in spate, la cautare nu gaseste nici-un canal analog, digital sau radio. O alta problema dupa update nu mai vede hdd-ul din retea, DLNA-ul din meniu zice ca nu vede nici un dispozitiv - mergea bine pana la update. In rest celelalte functii merg. Functioneaza reteaua se conecteaza la internet, merge partea de smart - youtube, citeste stickurile bagate la usb -filme poze... Am incercat urmatoarele: Reset din meniul tv-ului - nici-o schimbare; Update(downgrade) de firmware prin usb de pe site-ul samsung - T-MST10PDEUC-2005.0 - da mesajul - no valid firmware found; Factory reset din service menu - nici-o schimbare. Dupa fiecare reset am trecut iar prin setup cautare de programe, incarcare backup programe de pe usb. Cablul merge in alt tv. Ii pot face ceva? Va multumesc! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 (editat) De unde ati luat firmware-ul on line? Sursa sigura sau.....?!?! Editat Martie 7, 2016 de BUGHIU Link spre comentariu
Vizitator alesander Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 (editat) Online, din meniul tv-ului... (Support > Software update > Online) Editat Martie 7, 2016 de alesander Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 El nu a aparut acolo ....prin farmec?!? De la firma Samsung a fost trimis sau alta sursa on line de pe net?!?! Link spre comentariu
Vizitator alesander Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Presupun ca a fost trimis de la firma Samsung pentru ca totul s-a facut din meniul televizorului si nu din interfata smart. Nu am intrat eu pe vreun site pe televizor, nu am intrat eu pe vreun site pe alt calculator si sa aduc prin usb... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Inseamna ca ati facut o instalare OTA(Over the Air) care se poate face DOAR prin internet!! Sigur aparatul dvs este compatibil cu noua versiune de firmware?!? Intrati pe site-ul Samsung si incercati ,prin usb ,sa reinstalati vechea versiune de firmware..... Link spre comentariu
Vizitator alesander Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Da am facut am facut o instalare OTA la versiunea aceasta - T-MST10PDEUC-2006.0 TV-ul este conectat tot timpul la internet prin cablu. Am incercat sa instalez prin usb versiunea de firmware T-MST10PDEUC_2005.0 gasita pe siteul http://www.samsung.com/ro/support/model/UE32EH5450WXXH si urmand pasii de acolo. (Menu>Support > Software update > byUSB) Aceasta nu se instaleaza, da mesajul: "No updates files found on your USB device. Please check it and try again." Vechea versiune de firmware nu am gasit-o, era probabil aceasta - T-MST10PDEUS-1002 Link spre comentariu
clony Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 La samsung nu se poate face downgrade prin usb. Singura metoda este sa rescrii memoria cu alt continut. Suna la samsung si spune ce ai patit, poate e un bug, ei ar trebuie sa stie chestiile astea. Link spre comentariu
Vizitator alesander Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Am sunat, mi-au zis ca am deja ultima versiune de firmware si ma trimit cu el in service... Cum pot rescrie memoria? Link spre comentariu
clony Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Ai nevoie de programator si de softul adecvat. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Am sunat, mi-au zis ca am deja ultima versiune de firmware si ma trimit cu el in service... Compatibila cu tv-ul? Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Asta e, daca te mananca in fund te scarpini. Asa si tu....Nu puteai sa-l lasi asa cum era, cu softul vechi? Link spre comentariu
modoran Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 La Samsung actualizarile automate sunt activate implicit, o simpla resetare la setarile din fabrica le activeaza, nu e vorba neaparat ca te mananca in fund sa-i dai update. Pun pariu ca daca il lasa cu actualizarile automate activate mereu nu se intampla nimic, sau daca se intampla mai era inca in garantie, ca oricum nu scot astia soft nou dupa ce expira aia 2 ani de garantie Link spre comentariu
Vizitator alesander Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Compatibila cu tv-ul? Pai nu stiu ce sa raspund si unde as putea verifica. Presupun ca daca e trimisa de Samsung OTA este compatibila. Cand am sunat la Samsung si le-am zis modelul tv-ul si versiunea de firmware au zis ca am ultima versiune. Asta e, daca te mananca in fund te scarpini. Asa si tu....Nu puteai sa-l lasi asa cum era, cu softul vechi? Asta imi zic si eu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum