Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

port br la incinta cu sbx2530

anddy

Postări Recomandate

Am terminat de curand incintele la aceste dif,incintele au 60 litri iar portul br cum se vede in poze este in spate,portul lam luat din bazar si e de 8 cm diam, avea 20 cm lungime initial si nu se auzea basul adica nu era nici o dif daca acopeream portu, ca si cum nici nu aveam port br, am taiat teava si am facut-o de 3 cm si se cunoaste diferenta. Daca o scot de tot diferenta creste mai mult deoarece gaura unde e portul e mai mare in diam decat portul pt ca are niste spite cam de 1 cm pt fixare in incinta.Nu ar trebui sa pun porturi mai mari in diam? Cineva sa-mi dea un sfat pls10X all!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anddy

2

• Mihai Cimpoeru

1

Top autori în acest subiect

nu mi se pare sa aiba cursa asa mare si de asta am intrebat si de portul br,in proiect facut de ei arata portul de lungime 65 mm la diam de 71 mm dar si eu tot asa leam facut de la 200mm cat aveau dar aveau un efect mic ,,,,,si de asta leam taiat de 30mmLungimea portului banuiesc ca afecteaza si cursa dif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări