Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

whirlpool AWM 6105

nic20

Postări Recomandate

SALUT

Ma poate ajuta cineva cu un manual service whirlpool AWM 6105 clasa A+A.

Am gasit unul dar se pare ca nu e la fel cu modelul meu

Ca si problema licare ledul cu cheita,mentionez ca am schimbat switch de la usa a mers un an de zile acum a reaparut aceasi problema dar nu mai e de la switch

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nic20

3

• ruscanusorin

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dati mai multe detalii. Cand incepe sa licare ledul? Hubloul se blocheaza? Daca nu se blocheaza , verificati electroinchizatorul . Inainte de a incepe sa traga apa , masina isi verifica pompa de evacuare , motorul si rezistenta. Verificati toate acestea , daca bineinteles electrotnchizatorul functioneaza

Link spre comentariu

Dati mai multe detalii. Cand incepe sa licare ledul? Hubloul se blocheaza? Daca nu se blocheaza , verificati electroinchizatorul . Inainte de a incepe sa traga apa , masina isi verifica pompa de evacuare , motorul si rezistenta. Verificati toate acestea , daca bineinteles electrotnchizatorul functioneaza

Buna dimineata

da hubloul se blocheaza merge pompa de evacuare circa 1 minut apoi incepe sa licare ledul cu cheita

am verificat electrovalva alimentare cu apa ok am verificat si presostatul este si el in regula

ramane de verificat motorul si rezistenta 

Link spre comentariu

Buna dimineata

da hubloul se blocheaza merge pompa de evacuare circa 1 minut apoi incepe sa licare ledul cu cheita

am verificat electrovalva alimentare cu apa ok am verificat si presostatul este si el in regula

ramane de verificat motorul si rezistenta 

Am rezolvat multumesc pentru ajutor

Ca si defect am gasit un fir smuls la o perie colectoare de la motor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări