nic20 Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 SALUT Ma poate ajuta cineva cu un manual service whirlpool AWM 6105 clasa A+A. Am gasit unul dar se pare ca nu e la fel cu modelul meu Ca si problema licare ledul cu cheita,mentionez ca am schimbat switch de la usa a mers un an de zile acum a reaparut aceasi problema dar nu mai e de la switch Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Dati mai multe detalii. Cand incepe sa licare ledul? Hubloul se blocheaza? Daca nu se blocheaza , verificati electroinchizatorul . Inainte de a incepe sa traga apa , masina isi verifica pompa de evacuare , motorul si rezistenta. Verificati toate acestea , daca bineinteles electrotnchizatorul functioneaza Link spre comentariu
nic20 Postat Martie 7, 2016 Autor Partajează Postat Martie 7, 2016 Dati mai multe detalii. Cand incepe sa licare ledul? Hubloul se blocheaza? Daca nu se blocheaza , verificati electroinchizatorul . Inainte de a incepe sa traga apa , masina isi verifica pompa de evacuare , motorul si rezistenta. Verificati toate acestea , daca bineinteles electrotnchizatorul functioneaza Buna dimineata da hubloul se blocheaza merge pompa de evacuare circa 1 minut apoi incepe sa licare ledul cu cheita am verificat electrovalva alimentare cu apa ok am verificat si presostatul este si el in regula ramane de verificat motorul si rezistenta Link spre comentariu
nic20 Postat Martie 7, 2016 Autor Partajează Postat Martie 7, 2016 Buna dimineata da hubloul se blocheaza merge pompa de evacuare circa 1 minut apoi incepe sa licare ledul cu cheita am verificat electrovalva alimentare cu apa ok am verificat si presostatul este si el in regula ramane de verificat motorul si rezistenta Am rezolvat multumesc pentru ajutor Ca si defect am gasit un fir smuls la o perie colectoare de la motor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum