Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intilnire nationala a pasionatilor de tuburi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Repet se poate verifica daca in acea perioada, la data cind este  facut acel quote a fost banat, Vasile ne poate lumina.

Daca era banat la acea data, este clar ca el nu putea scrie ce este acolo, dar nu este problema mea, eu doar incerc sa fiu mediator.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TON

6

• zal

5

• hpavictor

3

• medone

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator viobio

Repet se poate verifica daca in acea perioada, la data cind este facut acel quote a fost banat, Vasile ne poate lumina.Daca era banat la acea data, este clar ca el nu putea scrie ce este acolo, dar nu este problema mea, eu doar incerc sa fiu mediator.

Stai și tu în banca ta și nu mai face pe mediatorul,știu cu cine am de-a face!Nu o data mi-ai confirmat telefonic, ca o face din INVIDIE, în primul rand ca sunt prieten cu Adrian (Zal), voi nu aveți de unde sa știți cit de des ma vizita pe mine, cînd am văzut ca nu este ce pare, am rupt legătură cu el,de aici a început totul. Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara

Poate om imbatrani si noi odata...ne intalnim la pescuit si-or sa ne cam doara degetele de reumatism cand o trebui sa aranjam adversarul in carlig la somn sau mancam un peste(fiecare pe al lui).Uite, eu jur ca n-am nici un castig din toata povestea asta si nici n-am avut vreunul.De fapt nici nu stiu cum de mai sunt pe aici.N-am facut de vreo opt ani ceva pt bani sau interese materiale in domeniul asta.Cu exceptia anului trecut cand am lucrat pt cineva care nu va avea in veci treaba cu vreun forum audio , dar am semnat un contract si nu pot face nimic public.N-a fost cine stie ce oricum...nimic interesant si nici cu tuburi.Vreti pace...Fie!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Eu cred ca toata lumea ar putea sa-l roage pe Gabriel sa revina pe acest forum. El se "incadrase" chiar foarte bine , colabora foarte bine si era un desavirsit constructor de amplificatoare cu tuburi.

Nu stiu precis ce anume l-a indepartat de pe acest forum dar se poate vedea cu ochiul liber ca ceva, cumva, l-a determinat sa ia o astfel de decize. Probabil ca invidia a stat la mijloc, un sentiment bine cunoscut oamenilor care de foarte multe ori a facut si victime. Pina la urma nu poti acuza pe cineva de invidie fiind un sentiment profund uman, dar poti influienta oamenii ca in loc sa fie invidiosi, sa obtina si ei lucrul invidiat.

Dupa mine nu exista oameni prosti sa destepti, ci oameni mai mult sau mai putin interesati de subiectul respectiv, oameni mai mult sau mai putin informati, oameni care agreeaza mai mult teoria si mai putin practica si invers. Oameni pasionati si oameni care folosesc aceasta " meserie " pentru cistig material. Oameni cu posibilitati materiale care fac o afacere. Vedeti ceva rau? Este loc pentru toti.

Asa ca certurile fara subiect technic in domeniu eu zic ca nu au nici un rost.

Link spre comentariu

post-245209-0-03087400-1460382444_thumb.jpgAcest amplificator a fost realizat in 2013 fiind un hibrid.

Are un corector cu 2 MOSFET-uri iar finalul este facut cu un PP 25W, EL34 clasic cu Hammond la iesire, in varianta stereo.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Io nu pot să-mi dau cu părerea la asta, dar ar trebui întîlniri regionale, în cîte un oraş mai important. Asta dacă ar fi un climat serios în România.

Link spre comentariu
Vizitator hpavictor

Voi fi prezent la această întâlnire ipotetica , impreuna cu gurupul de sustinere online , pentru a demonta orice legenda forumistica răuvoitoare , în care eu sunt personaj negativ .Dacă acest lucru se va întâmpla , prevăd SMURD sau alte instituții ale statului mobilizate la această întâlnire !Infarctul este deja la modă la competiții sportive cu mare audiență , de ce nu ar fi pe primul loc și la competiții audio ?Sper că stiți de glumă ... Și încă nu ați uitat de pamfletele mele :) !

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Pe cand sau daca mai e valabila intalnirea lamparilor la Sibiu sau mijlocul tarii? As avea o sansa mica sa particip si eu, imi doresc mult.

Eu am deschis subiectul ,am scris ca nu ma mai implic in asa ceva,daca se ocupa altcineva de organizare ramin doar cu o parte din sustinerea financiara ,pentru cei cu posibilitati mai reduse .
Link spre comentariu

Poate vom face ceva la Arad, mă gandesc demult la asta, oameni interesati ar fi....chiar daca teoretic aş putea ajunge si eu pe la intalnirile astea, mi-ar fi prea greu sa mai car si amplificator/-oare dupa mine...voi fi la inceputul lui Iulie în Sinaia şi Buşteni, poate puneţi ceva la cale şi atunci...aş trece macar sa ne cunoastem...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Poate vom face ceva la Arad, mă gandesc demult la asta, oameni interesati ar fi....chiar daca teoretic aş putea ajunge si eu pe la intalnirile astea, mi-ar fi prea greu sa mai car si amplificator/-oare dupa mine...voi fi la inceputul lui Iulie în Sinaia şi Buşteni, poate puneţi ceva la cale şi atunci...aş trece macar sa ne cunoastem...

Din pacate observ ca nu se implica nimeni in asemenea activitati.
Link spre comentariu

E epoca de gheaţă în direct, înregistrat şi în reluare. Cine să spargă?

.............

Referitor la Arad, cunosc cîţiva colegi din zonă, ar fi o adunare reuşită, dar e departe ptr noi ceilalţi. De asta am zis de întîlniri regionale.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări