adigh Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Am o curiozitate. Stie cineva de ce a fost suspendat contul lui Gabriele ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Din cite știu eu a renunțat pentru ca i se făcuse lehamite de unii de pe forum,atacuri, peste atacuri. Link spre comentariu
adigh Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 (editat) Am observat ca nu prea facea fata dezbaterilor. Considera ca oricine are alta parere decit el e un atac. Totusi nu cred sa fie lehamitea. Nu iti sterge nimeni contul daca ti se face lehamite. O fi facut el ceva. Pina la urma vor afla si cei care nu-i sunt apropiati. Editat Martie 12, 2016 de adigh Link spre comentariu
Patefon Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Am o curiozitate. Stie cineva de ce a fost suspendat contul lui Gabriele ?Probleme administrative. Link spre comentariu
romicap Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 @adigh...,,Am observat ca nu prea facea fata dezbaterilor." Vrei sa spui ca nu prea era tare`n gura !? Mda , asa este...Deh...nu toata lumea poate ... Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 (editat) ca la banca...un cont prin care nu trec bani este suspendat.... @gabriele nu este muritor de rand...trebuie sa intelegeti asta.Este un zeu si zeii stau aici: http://www.rome.info/pantheon/ Daca nu il gasiti la adresa de mai sus este probabil pt ca s-a mutat s-a mutat aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Walhalla Astept si pe altii sa-si revendice atentatele... Editat Martie 13, 2016 de ionicadelatara Link spre comentariu
zal Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Astenie de primăvară în popor. Link spre comentariu
sebi_c Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Astept propuneri! E bine sa discutam de spre chestiune cat mai concret. Mi-a placut de F-con si Vio ca sunt hotarati, asa ca sa stabilim o data si sa ne facem timp pentru asta. Ar fi bine daca am avea si pe cineva din zona sa aduca ceva propuneri cu tenta locala. Nu trebuie sa semene cu un congres ci mai degraba cu o intalnire prieteneasca, asa cum fac motociclistii, automobilistii, etc. Ca cine ar trebui sa vina, sau nu, e o discutie sterila. Osanalele sunt din alte vremuri, acum suntem egali, indiferent de pozitie, avansat sau incepator; pana la urma e o chestiune de prietenie in care sa ne simtim cat mai bine si sa sarbatorim ceea ce ne uneste. Link spre comentariu
zal Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Din păcate sîntem departe rău de o atmosferă normală în acest domeniu, ca şi în altele. Io urmăresc în fiecare an concursurile de amplifuri ale vietnamezilor, ăia de care noi românii rîdem. La ei sînt concursuri, nu adunări. La început de an se înscriu echipe sau realizatori unici şi în Decembrie prezintă fiecare capodopera în faţa unei săli pline, juriul dă note după prestaţia tehnică şi artistică şi se face clasamentul. Mai are rost să scriu de discuţiile civilizate de pe forum? Începînd de aici http://www.vnav.vn/forum/viewtopic.php?f=60&t=86213&start=400 şi paginile următoare e ultimul, cel din 2015. Link spre comentariu
bmsorin Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 (editat) .... Io urmăresc în fiecare an concursurile de amplifuri ale vietnamezilor, ăia de care noi românii rîdem. La ei sînt concursuri, nu adunări. La început de an se înscriu echipe sau realizatori unici şi în Decembrie prezintă fiecare capodopera în faţa unei săli pline, juriul dă note după prestaţia tehnică şi artistică şi se face clasamentul..... "niste tarani"... Editat Martie 17, 2016 de bmsorin Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Este din categoria : cum sa alergi de unul singur si sa iesi pe locul 4 ? Link spre comentariu
itube Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Va mai aduceti aminte de "omul schimba locul" ?Intotdeauna trebuie sa existe un lider uman, care sa adune in jurul sau cateva persoane, dupa asemanarea lui, care la randul lor vor atrage alti adepti.Viobio este unul dintre ei, un incapatanat, si daca el cu echipa vor impinge un pic evenimentele, poate va fi si la noi un concurs.Deja sunt multi adepti/doritori, cu experienta de impartasit, dar tot liderul trebuie sa ia taurul de coarne, pentru ca asa functioneaza lumea noastra.Eu va doresc mult succes. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 Pentru ca in buna traditie romaneasca au aparut deja birfe nu ma mai implic in nici o organizare,sa se ocupe cine doreste bataie de cap sau poate inghiti atacurile unora,directe sau subtile.Chiar daca nu vreau sa ma mai implic in organizarea intilnirii ,sunt dispus sa achit o parte din cheltuieli.Succes organizatorilor! Link spre comentariu
TON Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 (editat) Si cine sa organizeze !? .........?? Editat Martie 19, 2016 de TON Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 (editat) Si cine sa organizeze !? .........??Din fericire pentru mine,eu am un loc unde pot face întâlniri cînd îmi doresc și cu cine îmi doresc eu,nu este un capăt de tara dacă întâlnirea națională se va mai face sau nu.Eu am organizat destule întâlniri,workshop - uri,să-și bata și alții capul,nu vreau sa ajung dictatorul întâlnirilor. Editat Martie 19, 2016 de viobio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum