Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intilnire nationala a pasionatilor de tuburi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

In urma unei discutii cu dl Victor (morpheus) ,a nu se confunda....,am o propunere,sa facem o intilnire in Sibiu,ca esteoarecum in centrul tari,macar doua zile,sa stam la taclale si auditii,eu sunt dispus sa suport 50% din cheltuiala cu inchirierea unei pensiuni,stiu eu citeva bune pt asa ceva.In Bucuresti este mai greu de ajuns ,m-am gindit la Sibiu pt ca in oras si in imprejurimi sunt multi pasionati,se ajunge destul de repede din Cluj,Arad,Oradea.Pot asigura si transportul pentru 8 bucuresteni.Ce ziceti ?

Editat de viobio
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TON

6

• zal

5

• hpavictor

3

• medone

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

In urma unei discutii cu dl Victor (morpheus) ,a nu se confunda....,am o propunere,sa facem o intilnire in Sibiu,ca esteoarecum in centrul tari,macar doua zile,sa stam la taclale si auditii,eu sunt dispus sa suport 50% din cheltuiala cu inchirierea unei pensiuni,stiu eu citeva bune pt asa ceva.In Bucuresti este mai greu de ajuns ,m-am gindit la Sibiu pt ca in oras si in imprejurimi sunt multi pasionati,se ajunge destul de repede din Cluj,Arad,Oradea.Pot asigura si transportul pentru 8 bucuresteni.Ce ziceti ?

Ar fi foarte rezonabil, complet de acord cu propunerea de minim doua zile :reytre

Link spre comentariu

Treceau batalioane române Carpaţii... :)

................

Sînt destui constructori în zonă care au postat pe forum realizări în timp, e drept că mai puţin în ultima vreme, dar asta e o tendinţă generală. Pînă la festivaluri şi concursuri anuale, măcar ca la vietnamezi, e cale lungă. Să ne limităm a le numi întîlniri.

Editat de zal
Link spre comentariu

Foarte frumos! Presupune ceva efort la carat, boxe si echipament, dar e supertare! Data trebuie anuntata cu ceva timp inainte ca lumea sa se pregateasca corespunzator. Oricum, initiativa este excelenta! Eu as veni!

Link spre comentariu

Ideea cu Sibiul este grozava. Sunt multe pensiuni in zona si cred oamenii merita.

Daca o faceti undeva in septembrie as putea sa suport eu cealalta jumatate de pret.

Voi incerca sa vin cu ceva construit.

Link spre comentariu

Hm... daca s-ar cristaliza ideea si vor fi destui sustinatori, ar fi grozav! Daca ar veni macar 8-10 persoane din tara, si tot ar fi ceva...

Eu m-as inscrie de pe-acum, ferm, cu promisiunea aducerii unui amplificator + sursa + boxe DIY.

Daca tineti minte, se lansase o astfel de idee in urma cu ceva ani, in acest forum, dar a ramas asa, ca un vis frumos...

Propunerea lui Viorel a "picat" ca un pahar de vin bun... Bravo!

Link spre comentariu

TON am senzaţia/impresia că ar putea fi chiar Gabriele după limbaj/exprimare(personal simt lipsa lui Gabriele aici).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator Cristi Banu

TON am senzaţia/impresia că ar putea fi chiar Gabriele după limbaj/exprimare(personal simt lipsa lui Gabriele aici).

Din pacate,nu este el.

Link spre comentariu

Si eu simt lipsa lui Gabriel,imi placeau realizarile d-lui si puteau reprezenta sursa de inspiratie pentru multi tineri incepatori si ca sa fiu si un pic rautacios nu-mi placea faptul ca nu prezenta (sau foarte rar spre deloc!) scheme si nici discutii pe tema realizarilor d-lui,este totusi un forum tehnic,dar fiecare procedeaza cum crede ca-i mai bine!

Ce pot lauda este faptul ca tot ce am achizitionat de la d-lui,ca materiale vorbesc,a fost de foarte buna calitate.

Poate o sa colaboram in acest sens cu @TON,nu-i asa ??? :dffe

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu

Si eu am achizitionat citeva materiale  de trafuri  de la Gabriel , acum sunt in tratative si pt. un kit ...mai mult ca sigur  prin iunie se materializeaza comanda ,momentan  cam bate vintul :wtrqwe

Editat de TON
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări