Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IMPRIMANTA...care(nu) IMPRIMA...

morocanosul

Postări Recomandate

Nici macar 50 de pgini nu am reusit sa scot,ca deja apare semnalul de atentionare....lipsa hartie(nu e cazul).cartusul este ...gol !! Cum naiba se intampla asa ceva??  Dupa nici 50 de pagini cartusul s-a terminat?? Ca sa nu patiti si voi "buba",evitati....HP Deskjet 2540 ...etc ! Cum pot sa stiu daca cartusul nu mai are cerneala ?? Evident,daca nu imprima nimic....a decedat! Sa-i fie reciclarea ...usoara! :limb:  :95

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• morocanosul

3

• FLORIN IORDACHE

2

• tepeleacatalin

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Va salut cu respect ! Pai asa sunt astea....adica aproape toate imprimantele......in fiecare cartus are doar 10 ml de tus....atat are...Iar daca dvs folositi imprimanta la fotografi si o aveti setata imprimanta pe foto sau selectie foto...atunci nici nu va ajunge sa faceti 50 de pagini. :reytre

Nu stiu daca ii puteti baga un sistem ciss la aceasta imprimanta...

Link spre comentariu

daca imprimanta e noua atunci cartusul e doar de proba...si tine mult mai putin decat unul cumparat plin....ca dupa ce dai banii pe imprimanta mai dai bani si pe cartuse noi.......te-a prins te-a ars...asta e economia de piata

Link spre comentariu

Asta-i problemă comună la toate imprimantele tip ink-jet.....trebuie să vă înarmati cu "tușuri și siringi"....și mănuși :rade:...și reâncarcați pân' "la loc comanda".

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Un fel de,prostie demna de a fi....reciclata! Si eu care credeam ca am facut o....afacere...Pentru..300 de lei ma asteptam sa imprime un minim de 150 de pagini color,si vreo..400 alb/negru(conform prospectului)! :nerv  :aut:

Link spre comentariu

Un fel de,prostie demna de a fi....reciclata! Si eu care credeam ca am facut o....afacere...Pentru..300 de lei ma asteptam sa imprime un minim de 150 de pagini color,si vreo..400 alb/negru(conform prospectului)! :nerv  :aut:

Interesati-va daca exista vreun sistem ciss pentru imprimanda dvs. Pentru ca daca o sa luati unul dasta....nu o sa mai aveti nevoie sa cumparati cartuse peste cartuse.....sau sa va murdariti pe mainii de tus. Dar orisicum o sa va coste vreo 150-180 lei acest sistem ciss. :reytre​ 

Link spre comentariu

Eu tocmai din cauza cartuselor am renuntat la imprimanta. Decat sa fi dat 15o lei pe cartuse, mai bine am mai pus 20 lei si am luat o imprimanta laser A/N. Am avantaj la ea ca pot printa de oriunde, fata de cealalta care trebuia sa printez doar "local". Deocamdata nu duc lipsa printarii color. Oricum nu cred ca scoteam mai mult de 50 pagini color ca trebuiau reumplute cartusele. 

Link spre comentariu

Oricum,multumesc pt. pareri,m-am mai documentat si am ajuns la concluzia ca ...cu ajutorul a patru seringi(negru,albastru,rosu,galben),daca cumpar cerneala se pot reancarca la ...domiciliu,bineanteles,cu mare ..atentie! Aprox.5ml pentru negru,respectiv cate 2>2,5ml pentru culori! Pe YOU TUBE ,am gasit exact un video pt. imprimanta mea! Desigur,si pt. altele..! :aplauze

Asta-i problemă comună la toate imprimantele tip ink-jet.....trebuie să vă înarmati cu "tușuri și siringi"....și mănuși :rade:...și reâncarcați pân' "la loc comanda".

Da,ai dreptate! Desi nu am un volum mare de lucrari,ma scos din sarite pt.ca a doua zi trebuia sa imprim...2 coli!(urgent)! Rezultatul? Nervi,era cat pe ce sa o arunc pe geam,m-am abtinut..geamul era inchis! :95

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări