puriu Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Eu folosesc colofoniu si nu are miros nasol, am pus in el si putina tamaie adusa de cineva din Iordania si imi place cum miroase. Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 A folosit cineva extractor de fum modelul ZD-153 ? Vreau sa stiu daca se poate inlocui ventilatorul in cazul in care cedeaza ? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 Sigur se poate înlocui, probabil doar tensiunea de lucru e problematică, fiindcă sunt și ventilatoare la 5V. Dar de cedat e mai greu, dat fiind că nu are perii, iar o ungere periodică și o curățare a turbinei e suficientă pentru reducerea zgomotului... Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 (editat) Multumesc pentru ajutor. Care e distanta maxima care poate fi intre extractor si varful letconului, astfel incat extractorul sa absoarba tot fumul care se degajeaza ? Editat Octombrie 29, 2017 de Mishu_17 Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 Cam 5-10 cm, nu mai mult, dat fiind că fumul o ia invariabil în sus, spre ochii și nasul celui care lipește... Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 (editat) Merita sa platesc 100 de lei pe un extractor de fum ZD-153 ? Sau e la fel de bun ca si unul home made cu ventilator de 120mm la 12V ? Editat Octombrie 29, 2017 de Mishu_17 Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 Eu cred că poți să-ți faci unul asemănător, cumpărând filtre și ventilator. Va fi ceva de muncă, dar poate fi o satisfacție în plus, că e făcut de mâna ta.Asta dacă ai ceva experiență și unelte cu care să te descurci.Se pot refolosi diverse cutii de plastic, sau se poate chiar cumpăra o cutie care să corespundă ventilatorului folosit...oricum nu ar trebui să cheltui mai mult de 50 Lei cu toate componentele... Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 (editat) Până la urmă am fost la un magazin și am achiziționat câteva componente din care mi-am făcut un extractor de fum și funcționează binișor. Am avut ocazia saptămâna trecută să testez unul din comerț care a funcționat la fel ca și cel făcut de mine. Mulțumesc pentru sfaturi. PS: În urma testelor care le-am făcut am ajuns la concluzia că e mai bine să pun filtrul în fața ventilatorului decât în spatele lui. https://imgur.com/a/1GNFU Editat Noiembrie 6, 2017 de Mishu_17 Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Am construit un nou extractor de fum, folosind o parte din componentele de la cel vechi. Cateva poze: https://imgur.com/a/8Fyxq Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum