Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme varf letcon

relu01

Postări Recomandate

post-242444-0-08513700-1457433439_thumb.jpg

Fluxurile in general au miros mult mai nasol ca si sacazul.

Atunci cred ca voi incerca sa rezolv cu ajutorul unui extractor de fum poate asa nu ma va mai lovi mirosul nasol direct in nas.Si apropo de extractorul de fum foloseste cineva asa ceva?Ce ziceti de cel din poza,face fata?

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

11

• dan cod

8

• validae

6

• relu01

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu rezolvi mare lucru, practic împrăştii mai mult fumul în casă.Un extractor de fum are şi filtru după el din ce ştiu...

Exista extractoare de fum  feluri si feluri dar am impresia ca dvs. nu le recomandati pe cele cu elicie sau de ce spuneti ca mai mult imprastii fumul prin casa?

Link spre comentariu

Toate se bazează pe un ventilator, dar în spatele acestuia se găseşte şi un filtru (sau mai multe) cu burete impregnat cu cărbune activ, care să reţină fumul şi toxinele lui...

Link spre comentariu

Cind am de facut lipituri mai zdravene,folosesc pistolul de lipit si ,evident, saciz. La lipituri normale folosesc numai fludor,care are suficient saciz. Cind virful se murdareste, il curat pe o bucata de burete din celuloza umed sau metalic,din acela fin,de culoare galbena. Flux n-am folosit niciodata. Inainte de a ma apuca de lipit, curat placuta cu smirghel fin.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Nici eu nu folosesc exhaustor,dar mă gândesc să cumpar o hota de bucătărie și sa o montez deasupra mesei de lucru.Rămâne doar problema coșului,că la sectie nu am decât vitrină,și trebuie să găuresc geamul.....și iarna...Mai bine lucrăm cu masca de gaze :rade:

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări