cipri_mury Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 (editat) Fluxurile in general au miros mult mai nasol ca si sacazul. Atunci cred ca voi incerca sa rezolv cu ajutorul unui extractor de fum poate asa nu ma va mai lovi mirosul nasol direct in nas.Si apropo de extractorul de fum foloseste cineva asa ceva?Ce ziceti de cel din poza,face fata? Editat Martie 8, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 ma cam indoiesc ca jucaria aia face fata. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 (editat) Atunci asta merge? Editat Martie 8, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
validae Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Nu rezolvi mare lucru, practic împrăştii mai mult fumul în casă.Un extractor de fum are şi filtru după el din ce ştiu... Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Atunci asta merge? incearca asta Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Nu rezolvi mare lucru, practic împrăştii mai mult fumul în casă.Un extractor de fum are şi filtru după el din ce ştiu... Exista extractoare de fum feluri si feluri dar am impresia ca dvs. nu le recomandati pe cele cu elicie sau de ce spuneti ca mai mult imprastii fumul prin casa? Link spre comentariu
validae Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Toate se bazează pe un ventilator, dar în spatele acestuia se găseşte şi un filtru (sau mai multe) cu burete impregnat cu cărbune activ, care să reţină fumul şi toxinele lui... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Uite unul traznet. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Uite unul traznet.https://www.youtube.com/watch?v=6XmsEzhX92MCam asa ceva am eu. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Si sunteti multumit de el? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 (editat) Cind am de facut lipituri mai zdravene,folosesc pistolul de lipit si ,evident, saciz. La lipituri normale folosesc numai fludor,care are suficient saciz. Cind virful se murdareste, il curat pe o bucata de burete din celuloza umed sau metalic,din acela fin,de culoare galbena. Flux n-am folosit niciodata. Inainte de a ma apuca de lipit, curat placuta cu smirghel fin. Editat Martie 8, 2016 de GEO 53 BN Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Si sunteti multumit de el?Nu prea l-am folosit ,asa ca nu ma pot pronunta. Link spre comentariu
adydep Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Nici eu nu folosesc exhaustor,dar mă gândesc să cumpar o hota de bucătărie și sa o montez deasupra mesei de lucru.Rămâne doar problema coșului,că la sectie nu am decât vitrină,și trebuie să găuresc geamul.....și iarna...Mai bine lucrăm cu masca de gaze Link spre comentariu
lutza2 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 hota are cos sau filtru cu carbune activ. daca o pui deasupra mesei iei tot fumul in nas. trebuie sa o pui la unghi. Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 ce parere aveti de varfurile 900M-T ? as vrea sa achizitionez un set de 12 varfuri si n-am idee daca sunt ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum