Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme varf letcon

relu01

Postări Recomandate

Va salut de curand folosesc o statie de lipit cu un letcom cu maner albastru (firma nu o stiu probabil china )totul a mers ok pana cand mam hotarat sa subtiez putin varful pt lipituri mai fine numai ca dupa operatia de pilire varful care habar nam din ce material este nu vrea sa se mai lipeasca cositorul de el,am ancercat cu toate solutiile si aliajele care le aveam pe acasa ,daca are cineva idee cum as putea sa inprietenesc din nou varful si cositorul ca eu tare ma gandesc sa renunt la el

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

11

• dan cod

8

• validae

6

• relu01

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dacă pui o poză clară cu vârful respectiv, te poate îndruma cineva. Și corect se spune letcon...

Chiar dacă nu e ,,de firmă,, totuși are un nume oarecare înscris pe el. 

Link spre comentariu

Un vif de cupru nu rezista mult timp .

Virfirile sint facute din cupru miezul (de obicei) si apoi la exterior are un sandwich de metale.

Daca le pilesti le-ai distrus.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Nu este scris niciun un nume de firma pe statia de lipit?Cu letconul meu uneori se intampla taman invers adica fludorul ramane lipit de varf in loc sa se lipeasca pe placuta.

Link spre comentariu

Pai  n-ati precizat  in deschiderea topicului ca statia este diy.Dar nici pe letcon nu scrie nimica?Ma gandesc ca l-ati cumparat nou deoarece eu il am pe al meu de cativa ani si este adevarat ca s-a sters ceea ce scria pe el in partea de sus.Pe site-uri precum ebay sau aliexpress ati putea cauta sa vedeti daca nu gasiti varf.

Link spre comentariu

Va salut de curand folosesc o statie de lipit cu un letcom cu maner albastru (firma nu o stiu probabil china )totul a mers ok pana cand mam hotarat sa subtiez putin varful pt lipituri mai fine numai ca dupa operatia de pilire varful care habar nam din ce material este nu vrea sa se mai lipeasca cositorul de el,am ancercat cu toate solutiile si aliajele care le aveam pe acasa ,daca are cineva idee cum as putea sa inprietenesc din nou varful si cositorul ca eu tare ma gandesc sa renunt la el

Ai facut o mare porcarie pilind varful.Un varf de letcon are mai multe straturi si le-i stricat.cauta varfuri de schimb de diferite dimensiuni si le schimbi
Link spre comentariu

Cine stie,stie.Dar daca cureti varful letconului cu smirghel fin(cum fac eu) pot aparea surprize neplacute?In ceea ce priveste varfurile de schimb...http://www.okazii.ro/scule-echipamente-service/alte/lot-10-varfuri-letcon-ciocan-lipit-marca-hakko-pentru-hakko-gordak-ersa-weller-atten-quick-saike-kada-aoyue-statie-lipit-etc-a172540122

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări