relu01 Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Va salut de curand folosesc o statie de lipit cu un letcom cu maner albastru (firma nu o stiu probabil china )totul a mers ok pana cand mam hotarat sa subtiez putin varful pt lipituri mai fine numai ca dupa operatia de pilire varful care habar nam din ce material este nu vrea sa se mai lipeasca cositorul de el,am ancercat cu toate solutiile si aliajele care le aveam pe acasa ,daca are cineva idee cum as putea sa inprietenesc din nou varful si cositorul ca eu tare ma gandesc sa renunt la el Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 mare gresala, acum trebuie alt varf Link spre comentariu
relu01 Postat Martie 5, 2016 Autor Partajează Postat Martie 5, 2016 Nu ar fi asa o mare paguba numai ca nefiind de o firma anume cum as putea sa comand un varf ? Ced ca o sami trebuiasca alt letcon Link spre comentariu
validae Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Dacă pui o poză clară cu vârful respectiv, te poate îndruma cineva. Și corect se spune letcon... Chiar dacă nu e ,,de firmă,, totuși are un nume oarecare înscris pe el. Link spre comentariu
kotezzyno Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 (editat) Poti incerca la un strungar, sa iti fac un varf din cupru. Apoi il smilgheruiesti cu 400 umed Editat Martie 5, 2016 de kotezzyno Link spre comentariu
relu01 Postat Martie 5, 2016 Autor Partajează Postat Martie 5, 2016 Acum nu sant acasa dar o sa revin cat de curand cu poze si detalii Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 (editat) Un vif de cupru nu rezista mult timp . Virfirile sint facute din cupru miezul (de obicei) si apoi la exterior are un sandwich de metale. Daca le pilesti le-ai distrus. Editat Martie 5, 2016 de sesebe Link spre comentariu
relu01 Postat Martie 6, 2016 Autor Partajează Postat Martie 6, 2016 Am gasit unul la miv....om numai ca au un singur model identic cu al meu cel pe care lam pilit adica 64x4,75x 1,3mm la varf eu vreau unul mai subtire Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Nu este scris niciun un nume de firma pe statia de lipit?Cu letconul meu uneori se intampla taman invers adica fludorul ramane lipit de varf in loc sa se lipeasca pe placuta. Link spre comentariu
relu01 Postat Martie 6, 2016 Autor Partajează Postat Martie 6, 2016 Statia este dyy facuta de mine letconul lam luat de la miv...om Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Pai n-ati precizat in deschiderea topicului ca statia este diy.Dar nici pe letcon nu scrie nimica?Ma gandesc ca l-ati cumparat nou deoarece eu il am pe al meu de cativa ani si este adevarat ca s-a sters ceea ce scria pe el in partea de sus.Pe site-uri precum ebay sau aliexpress ati putea cauta sa vedeti daca nu gasiti varf. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Va salut de curand folosesc o statie de lipit cu un letcom cu maner albastru (firma nu o stiu probabil china )totul a mers ok pana cand mam hotarat sa subtiez putin varful pt lipituri mai fine numai ca dupa operatia de pilire varful care habar nam din ce material este nu vrea sa se mai lipeasca cositorul de el,am ancercat cu toate solutiile si aliajele care le aveam pe acasa ,daca are cineva idee cum as putea sa inprietenesc din nou varful si cositorul ca eu tare ma gandesc sa renunt la elAi facut o mare porcarie pilind varful.Un varf de letcon are mai multe straturi si le-i stricat.cauta varfuri de schimb de diferite dimensiuni si le schimbi Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 (editat) Cine stie,stie.Dar daca cureti varful letconului cu smirghel fin(cum fac eu) pot aparea surprize neplacute?In ceea ce priveste varfurile de schimb...http://www.okazii.ro/scule-echipamente-service/alte/lot-10-varfuri-letcon-ciocan-lipit-marca-hakko-pentru-hakko-gordak-ersa-weller-atten-quick-saike-kada-aoyue-statie-lipit-etc-a172540122 Editat Martie 7, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 nu ne-ai pus si noua o poza cu letconul poate avem careva o idee ce varf ar merge Link spre comentariu
relu01 Postat Martie 7, 2016 Autor Partajează Postat Martie 7, 2016 Varful are aceasta forma dimensiunile 65x4,75 x1,3mm la varf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum