Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scule esentiale

MifTy

Postări Recomandate

Depanatoru', experien?a mea cu smd-uri e foarte aproape de 0, ?i nu am prea multe pl?ci pe care s? exersez.

în plus mi-ar cam trebui ni?te capete cu vârf mai sub?ire... ?i deocamdat? am doar letcon de 30 de wa?i la 220... ?i 2 pistoale "comuniste", la unul trebuie ref?cute filetele pentru ?uruburile ansei... placa pentru sta?ia wolf ofteaz? dup? ni?te piese pe care nu le mai g?sesc odat? (de fapt sunt incluse în comanda la ad_electro_com :d)

bogdan_ m? gândeam c? ar fi destul de simpl? o "termostatare" bazat? nu pe senzor de temperatur? ci pe controlul în timp... chiar ?tiam o schem? conceput? ini?ial pentru controlul tensiunii printr-un fir de nichelin?, destinat? unui "fer?str?u" electric pentru t?iat pl?ci de plastic sau polistiren, ?i cred c? pot folosi schma aia la letcon, doar cu modific?ri la temporizare...

schema aia am g?sit-o în "3oo de scheme", edi?ia teora, traducere elektor germania...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

8

• zal

3

• costyy86

3

• yo9hrb

2

Top autori în acest subiect

Fa-ti statia termostatata cu schema lui wolf sau cumpara-ti una gata facuta , nici un profesionist nu lucreaza cu o dracie din aia de 8W netermostata ( si daca ar fi ) cu varful foarte subtire conceputa chipurile pentru SMD - e numai marketing . Varful unei statii normale de lipit e suficient de subtire , oricum se gasesc in multe dimensiuni .

Link spre comentariu

sincer... partea mecanic?, aka carcasa m? înnebune?te la schema aia...plus c? trebuie s? pun traful ?i letconul în a?a fel încât s? nu se dezechilibreze cutia, ?i nici s? nu se încing? pl?cu?a de la letcon...cred c-o s? m? apuc s? tai tabl? de cutie de conserve, ca pe vremea lui cea?c?, când fabricam amplificatoare de anten? :rade:

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări