Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv ELITE model:14ES41

Postări Recomandate

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

35

• Florinel TV

8

• palcu ion

7

• FLORIN IORDACHE

5

si nu ai dumpuri incearcale

Va salut colegi,am incercat cu cele doua dumpuri si cu o memorie goala si fara memorie pe sasiu si simptomul este acelasi,ce credeti ca ar mai putea fii?mentionez ca filtrajele sunt schimbate in totalitate cu unele noi,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Totusi mai incercati si cu aceste dumpuri,iar daca tot nu vrea sa mearga.atunci sigur e din alta parte . :reytre

va multumesc domn florin,am sa incerc.

Link spre comentariu

si daca nu merge atunci o sa va dau un dump din tv functional pentru o proba sigura

Va salut domn Florin,sa stiti ca le-am probat si pe cele trei dumpuri inclusiv toate tensiunile dupa schema si degeaba imaginea ramane aceeasi,chiar nu stiu ce sa-i mai fac ca nici nu am mai intalnit asemenea defect,pana la urma am sa ma dau batut.

Va salut stimati colegi,revin cu o problema la acelasi tv si anume ca nu mai afiseaza meniul,atasez si o poza cu imaginea tv-ului,eu unul suspectez dumpul,mentionez ca tensiunule sunt bune,va multumesc anticipat.https://s28.postimg.org/ps0

[url=http://postimg.org/image/5elu40269/]http://s24.postimg.org/5elu40269/Fotografie0085.jpg

aceasta este imaginea pe care o are.

Link spre comentariu

Tot ceva pe la jungla trebuie sa fie si daca nu se grabeste clientul poti trimite sasiul la mine si il voi rezolva eu

daca ai avea o jungla de proba schimbo

Link spre comentariu

Tot ceva pe la jungla trebuie sa fie si daca nu se grabeste clientul poti trimite sasiul la mine si il voi rezolva eu

daca ai avea o jungla de proba schimbo

Si eu suspectez tot jungla domn Florin si nici nu am alta sa probez si  nici clientul nu se grabeste pentru ca tot de mine a fost facut prima data adica cam acum o luna dar atunci a fost sursa defecta,ca sa va convingeti puteti citii primele postari legate de acest tv.am sa iau in calcul si propunerea dstra,deocamdata am sa mai ma chinui la el.

Link spre comentariu

Va salut domn FLORIN IORDACHE,daca va uitati mai atent nu il are pe stoc,deaceea am intrebat.

sau poate nu am fost eu destul de atent.

Link spre comentariu

Va salut domn FLORIN IORDACHE,daca va uitati mai atent nu il are pe stoc,deaceea am intrebat.

sau poate nu am fost eu destul de atent.

Eu unul vad ca scrie cumpara...daca nu il avea pe stoc cred ca nu mai scria cumpara,cred ca scria lipsta stoc. :reytre

Nu il are pe LA76810A,dar il are pe LA76810A-SH.

O zi superba va doresc !
Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări