Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv ELITE model:14ES41

Postări Recomandate

am gasit defectul,am scos final audio si nu se mai incinge BU, ce este drept se auzea cam cu gajait si la inceput am zis ca este din defuzoare,finalul audio este LT5265,intrebarea este,ce pot pune in locul lui pentru ca nu am originalul?mentionez ca foarte rar am intalnit finali audio arsi in tv-uri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

35

• Florinel TV

8

• palcu ion

7

• FLORIN IORDACHE

5

am schimbat conziii din sursa pentru ca asta fac prima data cand ma apuc sa repar un tv,multumesc pentru echivalent.

Link spre comentariu

buna seara colegi,am o problema cu acest tv si anume ca meniul este dat in limba araba si nu stiu cum sa fac sa-l dau macar in limba engleza macar,nu mai zic neaparat de romana si nici clientul nu stie pentru ca la primit defect de la cineva,multumesc.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

asa arata meniul si nu stiu unde sa ma duc cu butonul sa schimb limba,am postat in speranta ca cineva poate a mai avut de a face cu acest tv.

Link spre comentariu

"Hey children, in english please " :92 .Domnu Georgi matale te-ai dat cu arabii  :rade: .FI atent cum faci:linie cu linie din MENU si dai cu sageata dreapta pana dispare "arabu" .

Link spre comentariu

sigur nu e vorba de alt exemplar?

nu de alta dar dupa repararea sursei prima chestie vizibila era limba meniului...abia dupa  incalzirea  aaf

Editat de palcu ion
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Incercati cu aceste dumpuri.

Va salut stimati colegi,revin cu o problema la acelasi tv si anume ca nu mai afiseaza meniul,atasez si o poza cu imaginea tv-ului,eu unul suspectez dumpul,mentionez ca tensiunule sunt bune,va multumesc anticipat.https://s28.postimg.org/ps0

[url=http://postimg.org/image/5elu40269/]http://s24.postimg.org/5elu40269/Fotografie0085.jpg

si nu ai dumpuri incearcale

Link spre comentariu

si nu ai dumpuri incearcale

recomandati-mi si mie o telecomannda va rog frumos pentru acest tv pentru ca clientul nu are si vreau sa-i cumpar,va multumesc.

Link spre comentariu

incercati TB001 sau 54D5 , HX55K8 , 5W63.....

pai nu am nici una din  cele mentionate de dstra,asa ca trebuie sa cumpar, numai ca vreau sa fiu sigur pe care sa o iau ca sa nu cumpar la doamne ajuta si sa nu fie compatibila cu tv-ul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări