Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectari si/sau executie cablaje imprimate industriale

costyy86

Postări Recomandate

Inca un set de 25 cablaje+ 3 bonus.

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Ehee sunt 30 dar la 2 mi-o dat nota explicativa ce a-u defect si cred ca am inteles nimic :rade:

In schimb 28 sunt de o calitate domle! „jos cu clopu ”  chiar exceptionale .

Nu m-am abtinut cu toate ca ni-am luat-o in freza, am si montat unu „ domle o adevarata placere sa lipesti” .

Ps Daca aveti de facut ceva  montaje apoi nu va Zgarciti faceti ceva de exceptie si de calitate ,acest user va ajuta cu placere 

UP din MARAMURES pana in RESITA.

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costyy86

58

• rosmarin

4

• Aurel Iosif

2

• vanila75

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Scuzati Off Fopic 

Cablajele sunt de calitate ireprosabila si nu are rost sa ne gandim unde sunt facute, atata vreme cat sunt ireprosabile ,si cel ce intermediaza este un MARE OM .

Succese multe si tine-o tot ase ca bine faci.

Link spre comentariu

Fiecare face unde doreste.

Da, au la 1$ bucata, pune si transportu, comisioane paypal,comisioane DHL, care nu sunt mici deloc, si sa vedeti la ce pret ajungeti.

Rog un moderator sa faca putin curat.

Multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări