MihaiStoica Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 Imprimantele HP 1160/1320 utilizeaza cartus Q5949 A sau X, cartus ce are un chip. In caz de refill chip-ul ar trebui resetat. Se poate asa ceva ? Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 din cate stiu eu nu se poate reseta chipulin schimb se poate reseta din imprimanta, adica undeva exista optiunea add new carbrige (sau ceva de genu asta)eu am un hp 5150: negru incarcat de 5 ori............................color incarcat de 2 orinu am gasit optiunea de care ziceam mai sus, in concluzie cand vedeam ca nu mai iese nimic pe foaie le duceam la reincarcat..... Link spre comentariu
Vizitator Danes Claudiu Postat Martie 21, 2007 Partajează Postat Martie 21, 2007 Depinde ce fel de cip este 1 wire sau o memorie de genu 24cxx.Cipul nu se reseteaza ci se rescrie si se schimba si serialul aparatului mai bine zis ultimele 3 cifre din serial (fiecare imprimanta,copiator sau multifunctionala care are consumabile cu cip isi scrie serialul pe cip). in cazul in care este o memorie 24Cxx se poate face un programator sau se poate cumpara unul iar daca este memorie 1 wire este un pic mai complicat. Iti trimit un program si schema pt memorii i2c si pt 1 wire(doar poti sa citesti informatia de pe cip 1 wire, pt a putea scrie pe cip iti trebuie un convertor de la 5v cat ii pe serial> la 12v ,la 12v el scrie inf pe cip si la 5v citeste) Link spre comentariu
SHONELU Postat Martie 22, 2007 Partajează Postat Martie 22, 2007 http://www.eddiem.com/photo/printer/chi ... tchip.html Poate te ajuta . SUCCES ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum