Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

panasonic lcd tx20la1 bg dk activare

iuliantv

Postări Recomandate

salutare,sant cam greu de cap si nu prea inteleg cum pot accesa meniul service 2 la acest tv,pentru a activa bg dk sau macar bk,primul menu l-am accesat cu bass la max si treble la min,tasta index telecomanda si v_ tv,totusi nu inteleg cum pot accesa al doilea menu service ,am inteles ch 99 si tasta hold apasata ,dar nu se intampla nimic,ori trebuie accesat cumva primul menu si din acest menu se acceseaza menu 2 ,ceva idei va multumesc

MPU controls the functions switching for each IICs through IIC bus in this chassis. The following setting and adjustment can be adjusted by remote control in Service Mode.
SERVICE - 1

• [*]
In sound menu, set BASS to MAXIMUM, and set TREBLE to MINIMUM. [*]Simultaneously press INDEX button on remote control and DOWN button on the TV set.

SERVICE – 2

• [*]
Set the channel to CH99. [*]Press HOLD button on remote control. [*]To exit to Service mode, press N or Power button on remote control.

SERVICE 1, 2 - AND KEY COMMANDS

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

3

• serban

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu apare in nici unul din sub meniurile primului menu in orice pozitie a-s fi la apasarea hold nu se intampla nimic

din caietul de la adresa data am inteles ca se da tv pe ch99 si se tine apasata tasta hold,dar tv-ul este din uk si nu are ch99  are doar ch 21 pana la ch 68,am incercat si cu program 99,dar nu merge,

Link spre comentariu

nu vrea sub nici o forma,navigarea in menu service se face cu albastru,cred ca este blocat din soft,cum am mai intalnit si la cele crt aduse din uk

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări