Mircea Crisan Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Caut o placa grafica pe PCI Express x16 2.0 in jur de 100 euroi. Voi ce recomandati? Trebuie sa fie mai buna ca cea pe care o am adica: MSI N730-2GD3 Carte graphique Nvidia GeForce GT 730 700 MHz 2048 Mo PCI-Express Mircea. Link spre comentariu
modoran Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 100 euroi ? Pai ia-ti GTX 750ti noua in banii astia, diferenta de la cer la pamant fata de gt 730 aia. Nu conteaza ca e PCI-E 3.0, merge fara probleme. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 4, 2016 Autor Partajează Postat Martie 4, 2016 Nu stiam ca merge si PCI-E 3.0 Placa mea de baza este destul de veche.DQ45CB http://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/legacy-intel-desktop-boards/intel-desktop-board-dq45cb.html Daca ar fi ceva de la ATI ce as putea pune in banii astia? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Mircea, iti recomand Nvidia, stau mai bine la capitolul drivere. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 5, 2016 Autor Partajează Postat Martie 5, 2016 Multumesc Leco pentru pont si La multi ani! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Multam, abia acum am vazut... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum