Maricel Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Va salut! Va rog sa ma ajutati cu un firmware pentru acest tv finlux 32flyr160d cu 17mb82-2 panel LSC320AP01-L03, sursa 17IPS19-5, deoarece sa incercat de cineva un udpdate de soft cu unul neadecvat. Va multumesc! Link spre comentariu
gabiTV Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Incearca cu ce am atasat . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Incearca cu ce am atasat . Eu unul nu vad atasamentul dvs.... Link spre comentariu
gabiTV Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Nu ami da voie sa al atasez. Are peste 9MB . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Nu ami da voie sa al atasez. Are peste 9MB . Incercati sa-l incarcati pe vreun site-u..... Cum ar fi pe site-ul : fisierulmeu sau pe un alt site-u...etc.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Ce face tv-ul dupa update soft neadecvat?, mai clipeste led-ul??????????? Link spre comentariu
gabiTV Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 http://www.4shared.com/zip/636is1z5ce/17MB82_V084_Core_Update_Yazili.html Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Citat din revista Service Tv nr 27 "Exista un soft special, numit [core update] care nu modifica setarile softului dintr-un televizor, referitoare la ecran, tuner, intrari, etc, repara doar probleme de soft relative la procesor", este soft-ul care la pus coleg-ul mai sus, am incercat si eu acest soft de "reparare", la multe sasiu-rii 17MB82, dar fara succes, se pare ca aceste sasiu-rii MB82, nu "intelege" decit de rescrierea celor doua memorii spi, cu continut adecvat, eu unul doar asa am avut succes. Link spre comentariu
Maricel Postat Martie 6, 2016 Autor Partajează Postat Martie 6, 2016 Va salut! Da, aveti dreptate domnule Costica LCD. Tv rezolvat dupa rescrierea celor doua memorii spi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum