AV1000 Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 salut am o alarma NSTC SUNI mia dato un prieten de pe mashina lui . Vreau so pun la mine pe mashina dar nu am schema ei shi ma confrunt cu o gramada de fire poate cineva sa ma ajute plsss Link spre comentariu
madkat Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 alarma este SUN-I ?daca da - vezi ca pe placa scrie absolut fiecare fir ce face - iar daca nu intelegi prescurtarile - exista un topic pe aici unde s-au explicat - sau posteaza-le sa te lamurim noi - in plus, schemele lui niq_ro te vor ajuta foarte mult la montaj Link spre comentariu
AV1000 Postat Martie 23, 2007 Autor Partajează Postat Martie 23, 2007 am postat schema alarmei cu toate initialele daca se poate sa mi se spuna unde se leaga fiecare fir Link spre comentariu
Vizitator electricus Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 te pot ajuta doar pe culori:mufa pt. inchidere: negru verde roz alb mov portocaliu rosu -alimentare + gri -iesiri pt. semnalizari+ maro -iesire sirena + albastru -iesire pager+ galben -iesire blocare motor - portocaliu -intrare usi + alb -intrare usi -verde -intrare capota - verde galben -intrare + contact negru -masa - Link spre comentariu
AV1000 Postat Martie 24, 2007 Autor Partajează Postat Martie 24, 2007 multumesc a mers stas )))))))))))))))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum