maxente Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 (editat) Ai mai jos arhiva cu sursa facuta de mine Prima sursa facuta de mine este prezentata si aici dar are alt cablaj Daca ti se pare ca protectia e mai stufoasa cu operationalul ala LM393+LM555 poti face alta O alta sursa si mai simpla la care eu am tras aproape de 700w cu doua trafuri recuperate si nemodificate din sursele ATX o gasesti aici http://www.elforum.info/topic/107118-sursa-de-600w-cu-ir2153-si-trafuri-atx/ Am un desen al cablajului si cu traf ETD39 la care i-am facut si o infasurare auxiliara mica de 2x20v/1A dupa care i-am pus niste stabilizatoare. Am facut-o cu ETD39 sa ma incadrez pe un cablaj de 16x10cm SMPS.rar Editat Martie 4, 2016 de maxente Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 6, 2016 Autor Partajează Postat Martie 6, 2016 In curand vin si eu cu o schema. E in curs de desenare. Intreresant ce ai facut tu acolo maxente . imi place dispunerea pieselor si cum a iesit . L.E. Mai am o intrebare: bobinajul trafului in regim de amator cu ce este recomandat sa se faca in cazul de fata? cu litzwire sau mai multe sarme de cupru in paralel? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Poti incerca cum fac eu. Pentru un Best Of exista sarma de bobinaj placata cu argint la TME. Saltul nu e mare dar de amorul artei... Eu am realizat bobinaje si cu astfel de sarma da' nu m-a dat pe spate. Spor, Mircea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum