yulyan30 Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Salutare am un tv NEI sasiu P12309-X cu urmatorul defect: imaginea apare foarte intunecata si pe 3/4 din dimensiunea tubului. sunetul e ok atat si schimbarea canalelor. care ar putea fi cauza acestui defect? Link spre comentariu
stefank Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 tensiunile date de sursa sint bune ? posibil B+ prea mica Link spre comentariu
yulyan30 Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 B+ are 107v Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Ce inseamna 3/4 din dimensiunea tubului?mica si pe H si pe V?sau doar pe una din ele?cand dati detalii dati detalii sa ne dam seama ce e acolo.verifica conzii pe U1 sa fie ok. Link spre comentariu
yulyan30 Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 (editat) e si pe H si V imaginea in egala masura micsorata as pune o poza dar nu se vede ca e f intunecata. Editat Martie 3, 2016 de yulyan30 Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Trafo linii? Condi mare din primar sursa......? Celelalte tensiuni recuperate cum sant? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 verifica deflexia sa nu fie in scurt Link spre comentariu
crmn1 Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 care deflexie linii sau cadre ? daca nu verifica cond nepolarizati din etajul de linii nu poate obtine rezultate. mai bine dimineata se apuca de munca si va rezolva problema. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Daca e deflexia in scurt ceva frige acolo si dimensiunea e total aiurea.Acolo cu U1 nu-i ceva in regula Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 ...si iese si ceva ...fum ,daca e deflexia....Si eu zic tot de U1 ..... Link spre comentariu
yulyan30 Postat Martie 4, 2016 Autor Partajează Postat Martie 4, 2016 am schimbat conzi atat din primarul cat si secundarul sursei si acum pe vertical imaginea e completa iar pe orizontal am cate 5 cm in fiecare parte imaginea ingustata. dar imaginea tot intunecata Link spre comentariu
stefank Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 tensiunea 200 volti pentru finalii video cit este ? G2 ce valoare are ? Link spre comentariu
adydep Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Schimba cinescopul,și o să fie lumină..... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 (editat) Schimba cinescopul,și o să fie lumină..... am schimbat conzi atat din primarul cat si secundarul sursei si acum pe vertical imaginea e completa iar pe orizontal am cate 5 cm in fiecare parte imaginea ingustata. dar imaginea tot intunecata Ce tub are? Rotund in colturi sau plat? Reglati U1 din sursa la 110-115v !! Initial ati spus ca aveti U1 =107V cu imaginea stransa pe linii si pe cadre.... Editat Martie 4, 2016 de BUGHIU Link spre comentariu
oltean24 Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 As dori si eu schemala acest televizor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum