paun nelu Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 rog daca are cineva un dump testat pt acest tv ; PANASONIC TX-21JT2P Sasiu Z-M3L ,multumesc anticipat Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Uitati unu de la mine. Panasonic ZM-3L uP TDA9361PS-N2-4I1017.rar Link spre comentariu
paun nelu Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 Uitati unu de la mine. este ok,am mai incercat doua de pe forum si inclusiv unul de la mine cu acelasi proc si nu a mers,imi aparea dunga pe burta,nu pot intelege! binul era salvat de mine de la un tv functional!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 este ok,am mai incercat doua de pe forum si inclusiv unul de la mine cu acelasi proc si nu a mers,imi aparea dunga pe burta,nu pot intelege! binul era salvat de mine de la un tv functional!! Atunci inseamna ca nu este de la dump....Mai sapati la tv-u si o sa-i gasiti defectiunea. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Asta este 100% ok citit de mine dar acolo probabil ca altceva e defect nu dumpul. T.V.C. Panasonic ZM-3L uP TDA9361PS-N2-4I1017.rar Link spre comentariu
paun nelu Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 este ok dumpul de la tine Florine,am pus binuri de la mine si inclusiv de pe forum pe care le stiam ok , si nu au mers. mersi mult,multumesc si Dtra D.Dan. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 este ok dumpul de la tine Florine. Ok,ma bucur ca v-am putut ajuta ! Sa-l stapaniti sanatos tv-u ! Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Dumpul lui Florin este dumpul meu.probabil l-am mai pus vreodata pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum