traianpop Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Acest aparat ''merge bine, dar e putin defect''. Masoara tot ce vrei, in afara de continuitate/diode. Pe acest domeniu (continuitate) afisajul se joaca rapid de la cca700 ohmi la 30-40. Niciodata nu ajunge la zero. Buzzer-ul ar da un semn cand se ajunge la valoare mica, un timp foarte scurt. La masurare diode/ tranzistor, se comporta la fel. O jonctiune care ar trebui sa o arate de cca 600 ohmi, afisajul se joaca de la opt sute si ceva, revine, trece peste 1000, in fractiuni de secunda. In domeniul CC masoara corect, CA corect, curent CC corect. Cine e ''responabil'' cu citirea continuitate/jonctiuni? Cablurile de masura sunt bune. Nu e aparatul meu, deci nu sunt interesat de masurari ''electronice''. Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Pe domeniul ohmi cum masoara? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Eu banuiesc ca tot aiurea. Link spre comentariu
traianpop Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 Asa e, si pe domeniul rezistente masoara tot aiurea. Deci, pana isi cumpara alt aparat, se poate remedia cumva? O fi inauntru un pinguin la tabla , si a ramas repetent la fizica? (ca sa mai si glumim) Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 nu, cam la fel se poartă şi multimetrele mele de la o vreme, şi nu poţi repara nimic fără un aparat de măsură sigur "fără pitici"... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum