Metatron Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 (editat) Am pe masa un Beko de 37 cm sasiu E1 la care am acest defect. Am schimbat inclusiv integratul de cadre si toti electroliticii inclusiv refacut toate lipiturile la conzii in smd din jurul junglei. Defectul apare si dispare nu e stabil. Cand imaginea se muta in jos si apare o cursa inversa pe jumatatea imaginii sunetul incepe sa paraie. Aici aveti 2 poze cu defectul: www.tinypic.com/view.php?pic=be639e&s=9#.VtckfECCZW8 si a doua poza: www.tinypic.com/view.php?pic=2weanpv&s=9#.VtcjjkCCZW8 A mai intalnit cineva defectul asta? Editat Martie 2, 2016 de Metatron Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Este suficient un singur subiect pe aceasta tema. http://www.elforum.info/topic/113487-tv-beko-cu-sasiu-e1-cu-defect-straniu/ Link spre comentariu
Metatron Postat Martie 2, 2016 Autor Partajează Postat Martie 2, 2016 Salut! La ce te referi? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Salut! La ce te referi? Pai am vazut ca ati deschis doua topicuri pe aceiasi tema....adica tot pentru acest chasssis E1. Nu prea avem voie sa facem asa ceva ..... Un singur subiect pe aceasta tema este suficient. Cred ca acum m-ati inteles si sper ca nu va suparati pe mine. Link spre comentariu
Metatron Postat Martie 2, 2016 Autor Partajează Postat Martie 2, 2016 (editat) Scuze,nu am stiut ca nu e permis. Nu,nu m-m suparat pe dvs. Ce parare aveti de defectul meu domnule Florin? Acum am observat ca fara sa vreau am postat de 2 ori acelasi anunt. Rog moderatorul de serviciu sa stearga pe celalalt! Multumesc mult!! Editat Martie 2, 2016 de Metatron Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Ia incercati cu o memorie goala,adica cu o memorie noua nescrisa....si vedeti ce se intampla.... Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 incearca si alt vertical. cu tensiunile pe vertical cum stai in momentul "ala" Link spre comentariu
Metatron Postat Martie 2, 2016 Autor Partajează Postat Martie 2, 2016 Nu am masurat tensiunile pt. ca imi disparuse deja defectul...am sa probez o memorie nuda. Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 pana la "gagici goale" masoara tensiunile si apoi mai vb Link spre comentariu
codrut Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 posibil sa fie un contact imperfect daca defectul apare si dispare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum