marius.dumi Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Salutare ! De cateva zile imi face figuri tastatura de la laptop. Banda tastaturii are un traseu intrerupt, iar tastele 1,q,a,tab,shift nu merg tot timpul. Stiti vreo solutie ? Fir lipit din tastatura pe placa de baza nu se poate, pentru ca banda vine direct din tastatura si nu se poate desface. Multumesc ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Marca si modelul laptop-ului,daca se poate... Asteptam !!! Link spre comentariu
validae Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Trebuie să existe un mod de a accesa traseele de cablaj pe undeva. Șuntează traseul întrerupt cu un fir subțire de cupru de la mufă până la o porțiune a tastaturii unde se poate face un contact ferm.Contactul îl realizezi prin suprapunere directă a firulu pe traseu, eventual pui și o picătură de adeziv conductor, se găsește destul de ieftin la Bazar... Link spre comentariu
marius.dumi Postat Martie 2, 2016 Autor Partajează Postat Martie 2, 2016 Pentru a desface tastatura trebuie desfacuta rama (cea dintre taste) care este lipita, adica trebuie rupte punctele de sustinere, apoi desfacuta fiecare tasta+ mecanism.. Link spre comentariu
ovy83 Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 nu prea se pot repara,am incercat la diverse modele.este chin mare.traseele sunt din carbon.la o tastatura de desk.am reparat un traseu cu ...un creion.da,am "mazgalit" traseul intrerupt si merge si dupa vreo 2 ani de atunci,este personala. Link spre comentariu
marius.dumi Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 M-am gandit si eu la asta, dar cum ai dezizolat traseul ? Link spre comentariu
ovy83 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 am specificat :tastatura de desktop. la aceste tastaturi traseele nu sunt izolate,sunt pe cele doua folii.intre ele este una despartitoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum