Vizitator doralinutz Postat Martie 19, 2007 Partajează Postat Martie 19, 2007 Buna tuturor !As vrea sa imi fac doua incinte acustice pe doua cai cu urmatoarele difuzoare : JM 104 8O siYDD 200LPP 8OProblema e ca nu stiu ce dimensiuni sa aleg , grosime la material , diametrul si lungimea tubului , etc.Vreau sa le fac din pal .Este prima data cand scriu si nici nu ma pricep foarte bine la asa ceva , dar va rog daca se poate sa ma ajutati , si daca se poate chiar si schita la incinta!O ultima rugaminte :prayer: , schita la filtru pe care m-i l-ati recomanda sa il folosesc .Inca ceva , am ales difuzoarele astea ca atat mi-a permis buzunarul ... Multumesc mult si astept sugestii . Merci all ! :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator doralinutz Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 Ok , merci . Din cate vad eu , partea din fata este de 300x220mm .Cum difuzorul de bas are diametrul de 200mm inseamna ca pe margini raman 10mm de fiecare parte .Difuzorul de innalte are diametrul de 104mm . Ce nu imi dau seama e cata distanta sa las pe verticala intre difuzoare , si intre fiecare difuzor si fata de jos , respectiv sus .Nu vad nici pozitia tubului pe fata din spate .La filtru , apar doua rezistente , la care nu le stiu valorile .Acum o intrebare de unu care nu prea stie :smt003 : nu e cam prea miutza cutia ?Multumesc si astept sa ma lamuriti si sa ma apuc de treaba . Link spre comentariu
Vizitator doralinutz Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 aaa...uitasem inca o intrebare : Difuzorul de bas il prind pe partea interioara sau pe cea exterioara a frontalei? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 aaa...uitasem inca o intrebare : Difuzorul de bas il prind pe partea interioara sau pe cea exterioara a frontalei?arata mai bine si este mai usor de fixat pe afara Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 ce filtru ar merge la aceasta incinta ca sunt tare curios ca vreau sa ma apuc si eu sa fac :weedman: ?????? Link spre comentariu
ice_shadow Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 Rafy, schema de filtru pt combinatia asta de difuri ai in proiectul postat de Dr4g0n. :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 :weedman: as vrea sa cumpar unu decat sa il fac 1:nu ma pricep la facut filtre 2:te duce la aceasii banii Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 de cumparat nu cred ca mai gasesti ........ roaga pe cineva care se pricepe sa iti faca unul :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator doralinutz Postat Martie 22, 2007 Partajează Postat Martie 22, 2007 deci , incinta e super , suna chiar dragutz , da am o mica problema , :smt003 nu am mai facut filtru , da am pus in serie cu tweterul un condensator de 4.7 uF si s-a ars tweeterul la muzica tare :rock: imi puteti spune ce condensator sa pun sau din e cauza s-a ars , sa nu mai dau tare muzica ? :rock: boxele is puse p o statie de 50W , pe 8ohm .Merci inca odata :yawinkle: Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Martie 22, 2007 Partajează Postat Martie 22, 2007 salnu stiu de ce cred ca ai pus un condensator electrolitic dala mic si s-a ars condensatorul,4.7uf nu prea merge pt o taiere la 3khz io am pus in paralel 2 x 3.3uf mkt la 400v adica 6.6uf care m-au costat 4lei pt boxe cu ydd200lpp da io am folosit tw sal dtf12 8ohmi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum