Vizitator kristian Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Am un subwoofer sw-5.1 1500 ver2.0. Daca ii scot transformatorul si il leg la baterie de masina de 12v va functiona? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Pai vezi cat scoate transformatorul si daca scoate 12V atunci merge. Dar eu nu prea as crede... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Daca dupa redresare si filtrare el punea la bataie 12v, nu vad de ce nu. Eu am facut oarecum asa ceva cu unul micut si mi-a mers. Se alimenta la 220vac si dupa traf+redresare+filtrare avea cam 6 v, eu am anulat trafu si redresarea si filtrarea si am pus o mufa usb si a mers. Link spre comentariu
Vizitator kristian Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Am scoa filtrarea si lam legat inainte de condensatori si tot nu mergeIar transformatorul scoate 12v si 14v Link spre comentariu
validae Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Va funcţiona bine la 12V, dar vezi cum alimentezi şi cealaltă secţiune, de 14V. Ar trebui practic să le pui în paralel. Probabil nu ai alimentat partea de preamplificare/corector de ton Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 nu e bine cum faci . decupleaza trafo de alimentare de la puntea redresoare si masoara tensiunea / tensiunile alternative in gol debitate . comunica-ne rezultatul si mai vedem dupa aceea ce si cum . Link spre comentariu
Vizitator kristian Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Am incercat toate variantele dar fara rezultat Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Ai masurat tensiunile AC de la iesirile trafului? Cite iesiri are traful? Link spre comentariu
franzm Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Pune dom'le niste poze citete si reprezentative cu interiorul aparatului. Nu de alta, dar mai toti avem globurile de cristal date la reglare si etalonare. Link spre comentariu
humulin Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Ar fi util sa se precizeze ce integrate sunt in acest subwoofer Link spre comentariu
Electronicserver Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 http://tinypic.com/ pune pozele aici si copiaza linkurile, paste aici. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Asta e modelul ? http://elektrotanya.com/genius_sw-5.1_1500_ver.1.0.pdf/download.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum