Vizitator user25 Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Salut, Am o masina de spalat care in ultimul timp se comporta ciudat. - Cateodata motorul pleaca brusc la putere maxima cu un zgomot metalic (viteza e mult mai mare decat la stoarcere, nu face turatia in trepte) - Aceasta turatie foarte mare se manifesta ca un impuls (nu dureaza decat o secunda si apoi rotorul se misca din inertie) - Motorul a inceput sa fie mai zgomotos ca inainte (verificat si fara curea transmisie) Motorul este cu comanda electronica (placa electronica ii da puterea care trebuie). Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Ati verificat carbunii la motor? Link spre comentariu
Vizitator user25 Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 O sa-i schimb si revin cu concluzii (habar nu am cum sa-i verific). Am verificat pana acum placa electronica, tahogeneratorul (60-70ohmi), pompa de evacuare...cred ca astia au mai ramas . Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator user25 Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 A incercat cineva sa schimbe doar carbunii si sa pastreze suportul de prindere cu tot cu arc ? Ce observ special este faptul ca firul care conecteaza carbunele la carcasa metalica a fost sudat. As avea doar posibilitatea sa folosesc fludor care are o temperatura de 220 C de topire si rezistenta la vibratii probabil mai mica. Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 (editat) Lipeste firele, eu asa procedez nu am avut probleme, verfica starea tahogeneratorului precum si circuitul aferent acestuia. Editat Martie 2, 2016 de euvasile Link spre comentariu
crmn1 Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 eu nu lipesc niciodata firele le introduc prin arc apoi prin orificiul care se afla pe cosa unde intra papucul aprox 5 6mmm.atunci cand se introduce papucul acesta va presa acest fir. apropo daca desfaci carbunii inainte de schimb vezi daca acestia au o marime de cativa mm schimba daca nu si sunt mai mari verifica daca nu se blocheaza vreunul. succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum