Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ryobi p117 defect

crmn1

Postări Recomandate

acest incarcator pentru bormasina la 18v a suferit o interventie din partea cuiva si a fost schimbat circuitul integrat din primar cu altceva adica top246. sigur nu a fost asa ceva acolo deoarece este montat pe radiator cu fire trase la terminale.apropo acest alimentator este la 120v.rog frumos daca stie cineva ce integrat este sau cum sa-l transform pe 220v.am vazut ceva pe net dar nu am inteles cum poate sa-l modifice numai cu schimbarea cond de la 200v la 400 fara sa se schimbe trafo choper. multumesc anticipat celor care vor binevoi sa raspunda

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crmn1

3

• claudiu1990

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut mai demult am modificat sursa unui televizor CRT sa mearga pe 220AC initial era 120, i-am schimbat cond-ul de filtraj si finalul de linii si a mers perfect, deci cred ca merge si la tine.

Link spre comentariu

dl claudiu poate nu m-am facut bine inteles top246 nu este cel original acolo este o modificare si oricum nu functioneaza.atunci cand voi sti ce integrat a fost voi rezolva problema.oricum multumesc mult. cu respect nelu c

Link spre comentariu

dl claudiu poate nu m-am facut bine inteles top246 nu este cel original acolo este o modificare si oricum nu functioneaza.atunci cand voi sti ce integrat a fost voi rezolva problema.oricum multumesc mult. cu respect nelu c

Acum am recitit ce ati scris si mi-am dat seama, cred ca nu ma trezisem bine :))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări