crmn1 Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 acest incarcator pentru bormasina la 18v a suferit o interventie din partea cuiva si a fost schimbat circuitul integrat din primar cu altceva adica top246. sigur nu a fost asa ceva acolo deoarece este montat pe radiator cu fire trase la terminale.apropo acest alimentator este la 120v.rog frumos daca stie cineva ce integrat este sau cum sa-l transform pe 220v.am vazut ceva pe net dar nu am inteles cum poate sa-l modifice numai cu schimbarea cond de la 200v la 400 fara sa se schimbe trafo choper. multumesc anticipat celor care vor binevoi sa raspunda Link spre comentariu
claudiu1990 Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Salut mai demult am modificat sursa unui televizor CRT sa mearga pe 220AC initial era 120, i-am schimbat cond-ul de filtraj si finalul de linii si a mers perfect, deci cred ca merge si la tine. Link spre comentariu
crmn1 Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 multumesc ptr raspuns.dar nimeni nu stie ce integrat este acolo? pe 220 sau 120 macar sa stiu ceva Link spre comentariu
claudiu1990 Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Pe datasheet scrie ca poate fi alimentat si cu 230VAC http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/167448/POWERINT/TOP246F.html Link spre comentariu
crmn1 Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 dl claudiu poate nu m-am facut bine inteles top246 nu este cel original acolo este o modificare si oricum nu functioneaza.atunci cand voi sti ce integrat a fost voi rezolva problema.oricum multumesc mult. cu respect nelu c Link spre comentariu
claudiu1990 Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 dl claudiu poate nu m-am facut bine inteles top246 nu este cel original acolo este o modificare si oricum nu functioneaza.atunci cand voi sti ce integrat a fost voi rezolva problema.oricum multumesc mult. cu respect nelu c Acum am recitit ce ati scris si mi-am dat seama, cred ca nu ma trezisem bine ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum