Haralambie Postat Aprilie 4, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Ai inversat sursa de alimentare dupa bara de jos cum am zis mai sus ? Ia mai verifica inca o data Daca o las ca in poza, si declar tensiunea ca -40 este -40V masurat. Daca inversez sursa si las -40V, pe linia negativa am acum valoare pozitiva. Daca inversez sursa si modific in 40V atunci am valoare negativa din nou. Incearca. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Pune bre schema din LTSpice daca vrei sa te ajut ! Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 4, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Este pe pagina cealalta stimabile. Condensatorul de pe intrare se pare ca era problema. Nu stiu cum Hristos. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 De cat trebuie sa fie zenerele ? Sa inteleg ca ai rezolvat ? Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 4, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Zenerele sunt 15V. Am rezolvat o parte, desi nu mai am tensiune negativa, este la o valoare mult mai mica fata de ramura negativa: 800mV vs -5V. Oricum LTSpice ori are niste hibe, ori nu ma pricep eu. Link spre comentariu
alf Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Din bazele Q1, Q3 iti lipseste o rezistenta spre masa. Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 4, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Am corectat schema originala si in aspectul asta. Tot nu-mi schimba masuratorile in spice. Oricum dupa cum a zis si zal, raportul de amplificare e astronomic. Cu 2V pe intrare, in schema originala, intru in clip. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 (editat) Da, aia e ! Pune o rezistenta de 150K unde a zis Alf. Mie imi da perfect. Si vezi ca pe iesire, C7 trebuie de 100n. Tu ai pus cam un farad. Editat Aprilie 4, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 4, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Iti da perfect ce? Eu aveam una de 22k. La c7, am uitat eu ceva. Intr-adevar. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 (editat) Imi da bine amplifu, adica merge perfect. Ma rog, eu nu prea am inceredere in ce modele ai pus tu acolo. Eu am folosit modelele mele. Editat Aprilie 4, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 4, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 (editat) Ce usor se atinge perfectiunea. Scoasa din diferential. Imi da bine amplifu, adica merge perfect. Ma rog, eu nu prea am inceredere in ce modele ai pus tu acolo. Eu am folosit modelele mele. Pai si cum se face verificarea? Editat Aprilie 4, 2016 de Predator Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 (editat) Nu inteleg. Ce verificare ? Masori pe iesire si vezi ce scoate... Daca la asta te referi. Editat Aprilie 4, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum