Vizitator koandy1983 Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Am un osciloscop pc-based pe usb. O sa verific si forma semnalelor. Link spre comentariu
Vizitator koandy1983 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 (editat) Am scos toate pushurile. Iar acum display-ul s-a aprins! Multumesc frumos pentru ajutor! Problema a fost intr-adevar de la unul din pushuri. Acum trebuie sa vad care. Editat Martie 4, 2016 de koandy1983 Link spre comentariu
Vizitator koandy1983 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Aparent de la toate. Atunci cand e apasat normal nu are rezistenta mai mica 500k, iar daca e apasat ceva mai tare ajunge pe la 0.5-1k. Probabil contactele sunt oxidate. Cred ca dupa ~20 de ani le-a ajuns si lor, tinand cont ca aparatul a fost construit in 1995. Link spre comentariu
adydep Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Nu domne'!Le arunci la gunoi fără regrete,și cumperi push-uri noi! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Nu domne'!Le arunci la gunoi fără regrete,și cumperi push-uri noi! Asta e singura solutie!! Nu va apucati sa cautati....''push-ul'' cu pricina!! Ar fi o mare prostie sa le puneti inapoi tot pe alea....mai putin cel defect. In timp iar cade altul.... Link spre comentariu
Vizitator koandy1983 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Evident ca le voi schimba pe toate. Chiar spusesem ca le ajunge dupa 20 ani de serviciu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum