Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SASIU 11AK36A15

Vizitator cosmin180782

Postări Recomandate

Vad ca toti colegii recomanda si pe buna dreptate inlocuirea condensatorului din baza, dar nimeni nu a intrebat care e defectul initial ? Ca nu cred ca e faptul ca se incalzeste ...  Pe mine nu m-ar mira sa fie montat vreun BU 508 sau alta dracie de tranzistor in aceeasi capsula sau tranzistor stift daca-i luat de la magazinul din colt. E posibil orice, nu-i ca la mopede.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adydep

6

• yulyan30

5

• Florinel TV

4

• kty

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator cata82

Bu808 asa lucreaza el, "cald" , fiind un tranzistor darligton si aflandu-se in etajul linii e normal sa se incalzeasca. Una din cauzele defectarii acestui tranzistor este devalorizarea condensatorului respectiv de 10uf.Se inlocuieste acest condensator cu altul de 22-47uf chiar si de 100uf la 50/63v si 105 grade-temperatura maxima admisa.

Editat de cata82
Link spre comentariu
Vizitator cosmin180782

cred ca merge acum televizoru,de incalzit se incalzeste,dar nu exagerat,presupun ca asa e normal sa se incalzeasca ,va multumesc celor care au avut buna placere sa ma ajute,miii de multumiriiiii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări