yulyan30 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 poate gasiti aici raspunsul http://www.elforum.info/topic/70855-sasiul-11ak36-defecte-si-rezolvarea-lor/?hl=11ak36 Link spre comentariu
mariuscelemen Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 ami poate spune cineva cum e trecut acest condensator pe place de baza,ca nu al gasesc e vorba despre c607 10 micro /50v,,cf schemei,,poti pune de 22 micro sau 47 micro la 50 v sau 63 v e ok,,,, Link spre comentariu
Vizitator cosmin180782 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 ati multumesc foarte mult,asta vroiam sa stiu,ms mult Link spre comentariu
kty Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Daca ar fi stiut sa caute sau sa ,,citeasaca defectul" ar fi facut-o .Am mai atras atentia ca incurajind acest gen de mura-n gura nu facem altceva decat sa ne taiem craca de sub picioare in conditiile in care fiecare dintre noi cei care se ocupa de depanare ca o sursa de existenta(din ce in ce mai precara) am investit timp si bani si pregatire pentru a putea fi in aceasta bransa. Imaginativi-l pe Dorel care aduna tv-urile din cartier si cu bunavointa voastra reuseste sa injghebe cateva .Omul cu firma repet firma(investitie ,taxe impozite.angajati) va fi vaduvit de acele tv-uri cu care uneori reusea sa fie pe linia de plutire,de profit in ultimul timp mai HA! Eu propun asa cum cineva spunea mai sus ca moderatorii,administratorul forumului sa implementeze un test la inscrierea pe forum la nivel de clubul pionierului de pe vremuri si toti membrii sa ne reinregistram astfel aici avand acces impatimitii. Sa nu se teama moderatorii sau administratorul ca va ramane pustiu aici. Nu va ramane ne vom regasi toti dar doar cei care stiu ce inseamna electronica! Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 (editat) Poate inveti mai intai sa scri si apoi sa repari tv-uri.Florine ai dreptate, nu se poatechiar asa mura-n gura.Kty ai si tu dreptate, eu unul, numai pentru PFA am cheltuit, acum 5 ani, 1.200 ron cu drumuri, taxe, stat la cozi la Registrul Comertului, casa de marcat etc. De scule, CAS si impozit la stat nu mai zic. Editat Martie 1, 2016 de cata82 Link spre comentariu
Vizitator cosmin180782 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 daca ai pun unu de 100yf-63v,,,e bn.sau al defectez mai rau Link spre comentariu
adydep Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 (editat) Poate inveti mai intai sa scri si apoi sa repari tv-uri.Florine ai dreptate, nu se poate chiar asa mura-n gura. Eu când am mai spus ca nu se poate "mura-n gură",mi-au sărit în cap "Doreii"ăștia. Editat Martie 1, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
yulyan30 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 daca ai pun unu de 100yf-63v,,,e bn.sau al defectez mai rau Link spre comentariu
Vizitator cosmin180782 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 pentru cei cu rautate,fratilor fiti mai bunii la suflet.daia tara se duce de rapa.eu sunt din curtea de arges,si nu am cum sa vin cu televizoru la reparat la voi,,,si nu toata lumea umbla in televizoare forumul daia e ca sa ne ajutam uni pe altii,cit ai fi de expert niciodata nu ai cum sa le sti pe toate,,,, eu repar mopede si mereu am dat informatii clientilor,,,,,fara retineriiii Link spre comentariu
kty Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Dar daca noi iti spunem de exemplu sa pui un nepolarizat 103 marcat tu vei stii despre ce e vorba? Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Eu când am mai spus că nu se poate"mura-n gura",mi-au sarit in cap "Doreii" âștia.Ce vrei sa zici Andrei cu postarea respectiva? Da, ti-am atras odata atentia ca prea iei pe oricine la misto fara un motiv anume si chiar asa e. Link spre comentariu
yulyan30 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Dar daca noi iti spunem de exemplu sa pui un nepolarizat 103 marcat tu vei stii despre ce e vorba? Link spre comentariu
kty Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 ca despre factor de umplere,frecventa,suprasaturare sau comanda falsa cred ca vorbim deja in alte limbi cu tine care banuiesc ca dupa ce cu bunavointa noastra vei rezolva tv-ul vecinului de pe scara ne vei multumi cu un sa va .... de fraieri asa cum sa intamplat in experientele anteriaore de acest gen! Link spre comentariu
adydep Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Ce vrei sa zici Andrei cu postarea respectiva? Da, ti-am atras odata atentia ca prea iei pe oricine la misto fara un motiv anume si chiar asa e. Nu m-ai înteles!Nu mă refeream la faptul că mi-ai atras atentia.Îti dădeam dreptate la ce ai zis,referitor la părerea lui Florin! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 uite un exemplu eu daca nu repar mopede ca tine , deci acolo nu ma bag unde nu stiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum