Vizitator cosmin180782 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 BU 808 MI SE INCALZESTE,CE PROBLEMA AR AVEA Link spre comentariu
adydep Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 (editat) BU808 A VĂZUT O BLONDĂ ȘI A INTRAT ÎN CĂLDURI Cautați pe Forum că este o problemă arhicunoscută!Nu mai scrie cu majuscule! Editat Martie 1, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Vizitator cosmin180782 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 daca sti care e motivu spunemi care e condensatorul pe care trebuie sa al schimb Link spre comentariu
adydep Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Cond.din baza,de 10uF. Link spre comentariu
Vizitator cosmin180782 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 si pe unde exact,al gasesc ca nu stiu ce inseamna baza nu sunt in domeniu,sper ca ma incelegii Link spre comentariu
yulyan30 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 la baza tranzistorului driver puteti pune de 22uF/63 v Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Cond.din baza,de 10uF. nu mai da mura in gura ca daca vrea sa repare trebuie sa invete singur , ca eu am muncit din greu si nimeni nu ma ajutat , toti refuzau sa ma ajute si aici pe forum toti care au tv trebuie sal repare singur nui corect. ei isi cistiga piinea din alta parte si noi somam at fi trebuit dat un test ca pe forumul de la rusi, sa nu mai intre toti care nu stiu electronica rog moderatori sa ia masuri Link spre comentariu
Vizitator cosmin180782 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 nu trebuie sa fim totiii la fel.mai sunt si persoane incelegatoare,,,spunemi te rog cu e trecut condensatorul pe placa,, Link spre comentariu
yulyan30 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 (editat) nu trebuie sa fim totiii la fel.mai sunt si persoane incelegatoare,,,spunemi te rog cu e trecut condensatorul pe placa,, da dar asa o sa inteleti si cate ceva din electronica. daca cititi topic-urile legate de acest sasiu Editat Martie 1, 2016 de yulyan30 Link spre comentariu
adydep Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 nu mai da mura in gura ca daca vrea sa repare trebuie sa invete singur , ca eu am muncit din greu si nimeni nu ma ajutat , toti refuzau sa ma ajute si aici pe forum toti care au tv trebuie sal repare singur nui corect. ei isi cistiga piinea din alta parte si noi somam :nervat fi trebuit dat un test ca pe forumul de la rusi, sa nu mai intre toti care nu stiu electronica rog moderatori sa ia masuri Aveti dreptate,gata pun fermoar la informatii Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 (editat) nu trebuie sa fim totiii la fel.mai sunt si persoane incelegatoare,,,spunemi te rog cu e trecut condensatorul pe placa,, mai intii fa o copie de la autorizatie si pune o poza ca esti autorizat si dupa asta o sa mai primesti ajutor altfel dul la un atelier ca daca nu vrei sa te curentezi. Editat Martie 1, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
Marius Nicu Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 nu trebuie sa fim totiii la fel.mai sunt si persoane incelegatoare,,,spunemi te rog cu e trecut condensatorul pe placa,, Link spre comentariu
Vizitator cosmin180782 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 ami poate spune cineva cum e trecut acest condensator pe place de baza,ca nu al gasesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 ca sa nu te avem pe cunostinta Link spre comentariu
adydep Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 (editat) Instalator autorizat"Apă și Canal" :rade: ...bubu oare-i autorizat Editat Martie 1, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum