mihai2 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Buna ziua,la tv-ul din titlu apare cursa inversa si dupa cateva secunde intra in stand-by iar ledul palpaie de5 ori,pauza,si iar de 5 ori;banuiesc ca e tubul uzat;stie cineva cum pot pacali procesorul sa nu mai intre in st-by?Multumesc,Mihai Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Nu cred ca se poate.Poate o regenerare de tub ar ajuta. Link spre comentariu
validae Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Verificați dacă se repetă asta și când reglați semireglabilul Screen astfel încât să scadă puțin luminozitatea tubului....poate iese din zona de avarie. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Vedeti daca va ajuta : http://www.elforum.info/topic/72114-tv-sony-kv-21ct1k/ Link spre comentariu
mihai2 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 Verificați dacă se repetă asta și când reglați semireglabilul Screen astfel încât să scadă puțin luminozitatea tubului....poate iese din zona de avarie. Multumesc pt.raspunsul prompt,abia maine il vad,voiam sa-mi fac o idee.Cu stima Vedeti daca va ajuta : http://www.elforum.info/topic/72114-tv-sony-kv-21ct1k/ Multumesc pt.raspuns,citisem topicul dar n-au ajuns la o solutie(exceptand schimbarea tubului).Sanatate Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Solutia'i clara ... alt TK Link spre comentariu
mihai2 Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 Buna seara,ieri am desfacut tv-ul cu pricina,avea imagine cetoasa,lipsa verde,cursa inversa;pe catozi:r=145,b=143,g-87v;masurand intrarier=1,6,b=1,7,g=2,7v;umbland la screentensiunile pe catozi variau mult,la un moment dat fiind mai mare ug decat ur si ub;am considerat tubul defect dar m-am hotarat sa-i izolez filamentul si surpriza:imaginea s-a imbunatatit vizibil insa verdele e tot slab;prop.s-a declarat multumit,sa vedem cat o sa mai reziste tubul.Toate cele bune. Link spre comentariu
adydep Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Trinitronu' ăla nu o mai duce mult,de aici și variatia mare pe catozi.Și o să varieze,până nu o să mai meargă deloc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum