POLAKU2002 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 am pus condul dar nimic nu se schimba....imaginea e buna dar e pe fond rosu.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 am pus condul dar nimic nu se schimba....imaginea e buna dar e pe fond rosu.... pune o poza acolo trebuie lucrat pe culoarea R ceva acolo nui ok eu as schimba intrarile la culori R cu G de exemplu si vazut de unde este buba Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Martie 2, 2016 Autor Partajează Postat Martie 2, 2016 (editat) sigur e ceva cu el atita timp cit daca il pun la masa o secunda dispare imaginea cu totul,am inlocuit R cu B si ecranul e tot rosiatic..... Editat Martie 2, 2016 de POLAKU2002 Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 sigur e ceva cu el atita timp cit daca il pun la masa o secunda dispare imaginea cu totul Pai sigur e ceva si tare cred ca e tubul gata ,la vechimea lui! Ati testat katozii pe rand? V-a mai sugerat cineva asta! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 scoate rezistentele de pe katozii G si B si lasa numai rosu si vezi daca are imagine o poza spunea totu Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Martie 2, 2016 Autor Partajează Postat Martie 2, 2016 am scos rezistentele de pe G si B si imaginea e la fel rosie.....o sa fac si o poza Link spre comentariu
adydep Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 E clar,tubul are "scurtă",dar se poate rezolva. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Martie 2, 2016 Autor Partajează Postat Martie 2, 2016 (editat) se poate rezolva cu scule electronice sau mecanice?si apoi la topitorie....linga traf am gasit c 425 ce ar trebu sa fie de 4,7micro la 250v ,in locul lui 2 electolitici in parale de 2,2micro....la esr sunt ok .sa afecteze cu ceva? Editat Martie 2, 2016 de POLAKU2002 Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Ori cu scule electronice,gen regenerator tuburi sau mai ''brutal'' cu descarcarea unui condensator.......Mai puteti incerca alimentarea separata a filamentului....poate aveti noroc....poate nu. P.S.-Nu mai cautati electrolitici degeaba,nu au legatura cu defectul!! Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Martie 2, 2016 Autor Partajează Postat Martie 2, 2016 o sa incerc chestia cu condul ca nu am aparat de regenerat....asta e.... Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 ma apuc sa fac o schema simpla de regenerare a katodului de rosu sa vedem ce iese.... Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 am incercat regenerarea katodului de rosu si acum am pe el 125v in loc de 140 cit aveam inainte dar tot sunt cu 10v mai multi decit au ceilalti 2.....imaginea e mai buna dar tot are o tinta de rosu.... Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Regenerarea cum ai facut-o?Ca sa-ti iasa cat de cat regenerarea tubul trebuie pus cu gatul in sus apoi aplici tensiunile specifice regenerarii pe catozi iar cu un cauciuc moale bati usor zona gatului (atentie sa nu spargi gatul) unde se afla catozi pentru a elimina zgura. Inca odata mare atentie sa nu spargi sticla. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Martie 4, 2016 Autor Partajează Postat Martie 4, 2016 am gasit o schema aici pe forum cu un cond de 100 micro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum