Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

o sa fac aceste teste,,,si luminozitatea e scazuta si am gasit un fel de cond ceramic intre screen si masa pe care scrie doar 1,5 kv si are 4 pico dar nu sunt sigur ce e...se vede ca a fost adaugat la o reparatie facuta...modelul e corect asa scrie pe cutie an fabricatie 1991 original coreean.....am pus b si g la masa si apare b si g dar cind pun rosu dispare imaginea complet.....

Editat de POLAKU2002
Link spre comentariu

,,si am gasit un fel de cond ceramic intre screen si masa pe care scrie doar 1,5 kv si are 4 pico dar nu sunt sigur ce e...

...oare ce caută condu ăla acolo :scarpin :rade: :rade:

"fabricatie 1991 original coreean"-in 1991 se numeau GoldStar,denumirea LG a aparut muuuuult mai tarziu.....ori e CKT2190,ori CKT2135-unul e cu SAA1293,altul cu PCA84C640P.......CKT9743 nu prea e in regula......

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

ce tensiuni ai pe anozii celor 3 diode de pe placa video?

Fa apoi reglajul corect al nivelului de alb, din potentiometri(vezi ca are comutator de service, pt. dunga pe "burta") ...

Cum sunt tensiunile date de sursa si cele recuperate?

Condul de pe screen trebuie sa fie de cativa nF

Editat de tehtronics
Link spre comentariu

cum naiba 12V?! Ele sunt legate la masa, iar in anozi vin comenzile R-G-B din TDA3561, nu?

Ne uitam pe scheme diferite? Poate gresesc eu, nu e sasiu PC-91A?

nu te mai agita degeaba , ca amindoi stim si colegi buni de pe forum ca asemenea defect se repara foarte usor , greu pentru altii  :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări