Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lumini de zi

Vizitator Stealer Vl

Postări Recomandate

Vizitator Stealer Vl

Salut baieți , de ceva timp caut să imi pun ljmini de zi pe masinuța mea adusa din us cu lampi mari pe semnalizare din fabrica.Ceea ce vreau eu defapt sa fac este ca becul de semnalizare sa stea aprins odata cu cel de pe pozitie dar la o intensitate mai mica , iar atunci cand actionez maneta de semnalizare becul să functioneze normal.Stiu ca exista modul gata facut pt asta , dar vreau sa fac eu unulMai jos am postat poza cu un modul gata facut si o schema de montare , as vrea sa stiu mai intai despre ce e vorba , o rezistenta ceramica? Si doua diode ?

post-255548-0-95776200-1456786636_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kinderu56

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Stealer Vl

Multumesc pentru sfat ,dar nu vreau sa schimb soclul becului..Optez pentru "modul" si ma gandeam sa folosesc o rezistenta si 2 diode , dar nu am idee ce diode sa folosesc si ce rezistenta pentru a reducere puterea becului la 40% din 21w.Multumesc oricum pentru sfat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări