Vizitator Stealer Vl Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Salut baieți , de ceva timp caut să imi pun ljmini de zi pe masinuța mea adusa din us cu lampi mari pe semnalizare din fabrica.Ceea ce vreau eu defapt sa fac este ca becul de semnalizare sa stea aprins odata cu cel de pe pozitie dar la o intensitate mai mica , iar atunci cand actionez maneta de semnalizare becul să functioneze normal.Stiu ca exista modul gata facut pt asta , dar vreau sa fac eu unulMai jos am postat poza cu un modul gata facut si o schema de montare , as vrea sa stiu mai intai despre ce e vorba , o rezistenta ceramica? Si doua diode ? Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 cea mai simpla varianta este folosirea unui bec dublu filament de poziti si stop frana trebuie dor sa inlocuiesti soclul pentru becul respectiv https://www.google.ro/search?q=bec+dublu+filament&client=opera&hs=gwt&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiD2tLGjZ7LAhXrPZoKHc4FB-gQ_AUIBygB&biw=1024&bih=526#imgrc=0FDOY42NLkO8_M%3A https://www.google.ro/search?q=bec+dublu+filament&client=opera&hs=gwt&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiD2tLGjZ7LAhXrPZoKHc4FB-gQ_AUIBygB&biw=1024&bih=526#tbm=isch&q=soclu+bec+dublu+filament&imgdii=6FjAFwe3xjHoyM%3A%3B6FjAFwe3xjHoyM%3A%3Btx7NfY7qTC65pM%3A&imgrc=6FjAFwe3xjHoyM%3A Link spre comentariu
Vizitator Stealer Vl Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Multumesc pentru sfat ,dar nu vreau sa schimb soclul becului..Optez pentru "modul" si ma gandeam sa folosesc o rezistenta si 2 diode , dar nu am idee ce diode sa folosesc si ce rezistenta pentru a reducere puterea becului la 40% din 21w.Multumesc oricum pentru sfat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum