Mihalache Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Buna! Cum am spus deja o sa pun un topic cu alimentatorul: Acest alimentator nu ami functioneaza al verificat integratul nu e de vina. Am verificat puntea de diode si condensatorul nu au probleme. Circuitul este acesta : Ce trebuie sa mai verific ? Link spre comentariu
mikee Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Buna! Cum am spus deja o sa pun un topic cu alimentatorul: WP_20160228_17_49_23_Pro (FILEminimizer).jpg WP_20160228_17_49_46_Pro (FILEminimizer).jpg Acest alimentator nu ami functioneaza al verificat integratul nu e de vina. Am verificat puntea de diode si condensatorul nu au probleme. Circuitul este acesta : Cattura.PNG Ce trebuie sa mai verific ? Schimba optocuplorul,succes! Link spre comentariu
Marian Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Cum poti fi asa sigur ca integratul este in regula? In afara faptului in care l-ai pus intr-un alt montaj functional si a mers, altfel nu prea vad cum poti fi sigur. Link spre comentariu
Mihalache Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 da nu sunt chiar sigur ca integratul merge dar ce pot sa fac Link spre comentariu
Mihalache Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 Am masurat si tensiunea pe condensator si e de 320 V Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum