expert Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Doresc sa achizitionez un circular mic , de banc, pentru a taia pcb-uri la dimensiunile dorite, precum si a unor materiale gen plastic subtire 1-3 mm, folosite de exemplu la carcase de trafuri sau diverse cutii pentru montaje! Imi plac cele de la proxxon, am avut ocazia sa ma joc cu cel mic, ks230; este bun pentru lucruri de finete si marunte, taie insa greu sticlotextolit, nu are probleme la pertinax sau CEMI Puteti sa imi recomandati un astfel de circular, poate chiar un pic mai mare, care sa aiba posibilitatea de a taia la diverse unghiuri si sa coste mai putin decat astea de la proxxon (cam 600 ron) Multumesc Link spre comentariu
Vizitator AC DC_176072 Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 http://www.elforum.info/topic/107965-echipament-taiere-pcb/?hl=%2Btaiere+%2Bpcb Link spre comentariu
expert Postat Martie 2, 2016 Autor Partajează Postat Martie 2, 2016 Multumesc pentru link; citisem si eu continutul inainte de a posta! Pana la urma userii care au initiat topicul tot la proxxon au ramas, au achizitionat aparatul urmand ca , ulterior sa vada cum se poate adapta un dispozitiv de sustinere/ghidare pentru un PCB de dimensiune mai mare de 7-8 cm cat permite ks230 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum