Florinel TV Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 stie cineva de unde pot descarca windows sp1 in iso va multumesc anticipat Link spre comentariu
Copak Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 xp home edition sau professional? Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 tare aiurea intrebarea asta........aici nu facem "trafic" de programe, Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 De nicaieri...nu e freeware/shareware, si nu vad la ce l-ati mai folosi in ziua de azi...nu se mai poate instala nici un browser pe SP1. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 sa rezolvat problema lam gasit De nicaieri...nu e freeware/shareware, si nu vad la ce l-ati mai folosi in ziua de azi...nu se mai poate instala nici un browser pe SP1. nu este pentru mine , este pentru niste copii mai saraci care au un laptop model vechi la care merge doar pe xp sp1 , am facut si eu o fapta buna pentru niste copii saraci Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Cred ca am eu un CD bootabil cu SP1. O sa-l caut si o sa-i fac imaginea ISO si eventual pe mail sau iti las pe privat un link de descarcare. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 Cred ca am eu un CD bootabil cu SP1. O sa-l caut si o sa-i fac imaginea ISO si eventual pe mail sau iti las pe privat un link de descarcare. multumesc , dar nu mai este nevoie ca am gasit si problema sa rezolvat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum