strombi Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de aceasta schema. Mosfetul din schema are rol de intrerupator electronic sau rol de tranzistor de putere? Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 In aceasta configuratie este intrerupator. Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2016 Multumesc frumos,Inca o intrebare daca se poate e normal sa aiba 0.18V fara fie deschis circuitul? Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 (editat) E normal sa ai leakage( scurgere) Drena Sursa.. totusi 180mV pare cam mult. Ce tip de mosfet este si cum ai masurat ? Editat Februarie 29, 2016 de djvas Link spre comentariu
strombi Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 Este mosfetul din schema Irlb3034 pbf am masurat pe asa zisa mufa de sus pe pe G si N Link spre comentariu
UDAR Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 E normal sa ai leakage( scurgere) Drena Sursa.. totusi 180mV pare cam mult. Ce tip de mosfet este si cum ai masurat ? Nu e mult . Dacă nu există nicio sarcină internă (înțeleg că e doar o mufă ) atunci singura sarcină e multimetrul care are 10MΩ . 180mV corespunde cu un curent de pierderi de 18nA. Link spre comentariu
puriu Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Daca tensiunea reziduala conteaza, se poate pune o rezistenta paralel pe iesire. Link spre comentariu
strombi Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 Tensiunea reziduala nu ar fi o problema,eu intrebam deoarece acest montaj se alimenteaza cu doi acumulatori 18650,Am intrebat in ideea ca pierderea asta de 180mV sa nu consume acumulatorii degeaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum