HelliosSun Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Buna ziua.Azi am achizitionat un amplificator din piata de la cineva care are ca final integratul STK086.Este scos dintr-o boxa activa LEM.Are totul original transformatorul,cablajul,etc.Problema este ca pe iesirea spre difuzor am 10V c.c.Cand montez boxa am 0V.Am verificat puntea si scoate cam 87v c.c, condensatorii dupa punte ,transformatorul,intrarea si merg perfect.Am zis ca poate o fi din cauza firului jack dar dupa masurarea cu ohmetrul avea continuitate de la jack pana la cablaj.Deci pana la urma care este defectul??Am tot citi pe net si toti se plang de acest integrat.Este ars??Mai are rost sa il repar??Cat scoate RMS???? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Neavînd schema şi nici ceva poze, presupun că masa amplifului se închide prin firul minus al ieşirii la sursa de alimentare şi în gol basculează spre una din ramurile ei. Asta mai poate duce la presupunerea că cineva a umblat aiurea acolo. Link spre comentariu
HelliosSun Postat Martie 2, 2016 Autor Partajează Postat Martie 2, 2016 Am dat comanda de STK086 de pe net si de doi condensatori de 4700uF 50V.Placa are de 3300uF 50V.Se vor sparge cei de 4700uF 50v?Nu am gasit de 63V de unde am luat integratul sa le iau la pachet.Trebuie ceva schimbat daca ii montez pe cei de 4700uF??? Acestea sunt pozele. Link spre comentariu
HelliosSun Postat Martie 7, 2016 Autor Partajează Postat Martie 7, 2016 Am rezolvat problema.Era integratul ars.Am schimbat integratul si am montat condensatori de 4700uF pe filtraj in locul celor originali de 3300uF.Multumesc pt ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum