Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Blitz camera Canon SX 500 IS

cipri_mury

Postări Recomandate

Salutare tuturor!De ceva timp mi-am cumparat camera din titlul topicului si sunt multumit de ea in mare parte.Blitzul se descurca de minune si pe intuneric bezna dar numai cand fac poze reusesc sa-l activez iar cand vreau sa fac inregistrari nu reusec acest lucru.Deci vreau sa stiu daca se poate folosi blitzul  si pe post de lanterna la acest model de camera asa cum reusesc sa fac cu cel de la telefonul mobil.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

4

• adicontakt

1

• GEO 53 BN

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Lampa de la blit nu este un bec obisnuit,este o lampa cu descarcare in gaz. De aceea nu poti s-o folosesti la filmat. Blit-ul se foloseste numai in cazul in care lumina naturala sau artificiala, este insuficienta pentru a realiza poze corespunzatoare. Probabil camera nu are lampa pentru filmare.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Pai eu nu sunt fotograf profesionist asa ca nu cunosc atatea dar am vazut ca se poate acest lucru cu blitzul  de la telefonul mobil iar atunci m-am gandit ca se poate si cu cel de la camera foto.Iata modelul despre care vorbesc http://www.emag.ro/aparat-foto-digital-canon-powershot-sx500-is-16mp-black-aj6353b002aa/pd/EJDNKBBBM/

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

la telefon ai un led care suporta regim de functionare continuu,la aparatul foto este o lampa cu xenon ,care prin constructie functioneaza doar in impulsuri.

atentie sa nu se confunde cu becurile cu xenon auto ,care au cu totul alta constructie si mod de alimentare ,special concepute pentru modul continuu.

Link spre comentariu

Am vazut telefoane mobile care au blitz xenon ce se poate folosi pe post de lanterna dar se pare ca la camerele foto este alta poveste.Mai m-am gandit si la sursa de lumina a camerelor video pentru filmatul pe timp de noapte dar cu siguranta si acolo este alta poveste care ma depaseste.Deci camera foto pe care o detin se descurca chiar foarte bine si in locuri intunecate blitzul facand fata pana la distante de cativa metri buni dar cand vreau sa filmez in locuri intunecate sau cu lumina slaba... :84

Link spre comentariu

Acuma ca tot am dezvoltat acest subiect,camerele video ce sursa de lumina folosesc pe timp de noapte?Este clar ca alta tehnologie.Dar vreau sa revin la camera mea si sa precizez ca atunci cand apropii mai mult cu zoomul optic deseori imaginea se vede mai intai in ceata secunde bune pana devine clara indiferent ce mod selectez.Nu fac bine ceva? :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări