Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor

Vizitator ezaru geani

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

3

• dan-a2

1

• tehtronics

1

• Toni Marginean

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

...  ce echivalent are TDA 3563Q ca nu am găsit nicăieri,ms.

later  edit ...  banuiesc  ca  la  mijloc  este  o  inversiune  nefericita  ...  daca  piesa  originala  este  TDA3653Q ,  atunci merge  ca  echivalent  direct  tda3653cq  ,  sau  tda3653c  si  ii  indoiti  pinii .  daca  insa   piesa  originala  este  TDA3563Q ,  desi  este  fff   putin  probabil  sa  existe  sufixul  q  si  este  oarecum  putin  probabil  sa  intereseze  pe  cineva  un  decodor  ntsc  in  rsr ,  atunci  echivalentul  ar  fi  tda3563 .  

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

sorry ,  my  mistake ... :26  abia  acum  am  vazut  ca  era  vorba  in  propozitie  despre  3563q  si  nu  de  3653q . 

am  facut  un  later  edit  la  postarea  #4 .  

Link spre comentariu
Vizitator ezaru geani

TDA3563Q ,N1H2W7 HS0149, 2 -asta scrie pe el și este folosit la o stație de subwoofer de fabrică la un fiat punto,poate mă ajutați cu o idee,ms.

Editat de ezaru geani
Link spre comentariu

TDA3563Q ,N1H2W7 HS0149, 2 -asta scrie pe el și este folosit la o stație de subwoofer de fabrică la un fiat punto,poate mă ajutați cu o idee,ms.

amice ...te  afli  intr-o  grava  confuzie .  mai  mult  ca  sigur  originalul   este  tda8563q  ,  folosit  ca  final  de  aaf .  n-are  ce  cauta  acolo  nici  tda3653q ,  nici  tda3563q ...  

sigur ,  sigur  101 %  n-ai  citit  cu  atentie  ceea  ce  scrie  pe  integrat .  verifica  atent  poza  din  link-ul  urmator ...

http://ekits.ru/index.php?ukey=product&productID=1762

Link spre comentariu
Vizitator ezaru geani

da intradevar aveti dreptate este tda8563q ,era pentru un var de al  meu si nu a stiut sa se uite iar clema care tine piesa lipita de radiator a sters un pic seria si nu se mai vedea bine,l-am pus in placa si merge f bine,multumesc pentru ajutor si  intelegere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări