bion Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 (editat) Salutare tuturor. Am nevoie de ajutor pentru a construi un mic dispozitiv anti furt pentru scule.Vineri pe șantier mi- sa furat laserul autonivelant și mă gândeam ca un mic dispozitiv electronic ar putea preveni aceat gen de problema.Orice idee, schema...Este binevenita.Mulțumesc anticipat. Editat Februarie 29, 2016 de bion Link spre comentariu
kotezzyno Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 cred ca cel mai sigur, ar fii niste camere se supraveghere prin wireless Link spre comentariu
validae Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Depinde de locul unde țineți sculele, montarea unor camere de supraveghere nu se poate face chiar oricum și oriunde. În unele cazuri la noi nu se iau în considerare aceste filmări, practic trebuie să avertizezi hoțul că este filmat....dar totuși poți pune camere miniatură disimulate în orice acum, nici nu sunt scumpe.Măcar afli cine fură și-l faci de rahat în fața tuturor, nu cred că va mai face purici pe-acolo.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum