hpavictor Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Exact , la asta ma refer , iau o pauza , altfel cafeaua va da in foc . Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 https://www.by-rutgers.nl/SSA-30W.html As incerca sa conduc bootstrap-ul cu parte de intrare de aici, ea insasi beneficiind de bootstrap rail. Probabil ca un bc337/40-bc327/40 in loc de lm78xx-79xx ar fi mai potrivite din punct de vedere a zgomotului la conexiunea rail bootstrap.a se citi analiza facuta de autor. Cred ca acest articol este unul dintre cele mai bune 5 proiecte diy citite in ultimii zece ani chiar daca pare simplu . De fapt e simplu si la obiect. O sa urc link-ul de mai sus si la scheme. Link spre comentariu
zal Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Pînă acum sînt 3 subiecte cu sărăcia asta de amplif. Ptr vizionări sigure trebuie deschis unul şi la bodegă. Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Saracie, ha! De fap ai dreptate, poti fi sarac si tot iti poti permite un amplificator bun.Unde sunt subiectele astea? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Intotdeauna problema cea mai mare a fost la boxe nu la amplificatoare. E semnificativ mai greu sa gasesti o pereche de boxe intradevar HiFi la un pret rezonabil decit un amplificator din categoria mai de sus la un pret tangibil. Link spre comentariu
Mli Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Un difuzor de banda larga cu spl mare simte brutalitatea amplificatorului, urechea la fel Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 desi in datasheet spune ca e stabil la +-10 v, cu bootstrap rail ii sar mucii instantaneu cand e alimentat la +-15v.cum nu vreau sa mai prajesc prea multe cred ca integratele or sa beneficieze de o alimentare cinstita de 2x24 v pt care mi-am amintit ca am niste transformatoare, iar bootstrap-ul o sa mearga la un amplificator bazat pe operational. Link spre comentariu
zal Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Aşa ar fi făcut ori cine. Mai bine mai tîrziu decît nici o dată. Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 (editat) Eu mi-am permis sa ard cateva asa ca nu e nici o pierdere.Oricum mai pot face rost de astfel de module.Apoi cine a inteles ce rost a avut experimentul asta a inteles.cine nu...face ca "ori cine" in continuare , pana la adanci batraneti.Pt unii sunt lipsite de stralucire....pt mine sunt niste integrate Foarte bune. Editat Martie 10, 2016 de ionicadelatara Link spre comentariu
zal Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Nu le mai arde, pune-le-n vitrină. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Philips nu a putut mai mult ... 1514 e putin diferit . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum