Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA1514 la +-53v

Vizitator ionicadelatara

Postări Recomandate

• Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator ionicadelatara

https://www.by-rutgers.nl/SSA-30W.html

As incerca sa conduc bootstrap-ul cu parte de intrare de aici, ea insasi beneficiind de bootstrap rail.

Probabil ca un bc337/40-bc327/40 in loc de lm78xx-79xx ar fi mai potrivite din punct de vedere a zgomotului la conexiunea rail bootstrap.a se citi analiza facuta de autor.

Cred ca acest articol este unul dintre cele mai bune 5 proiecte diy citite in ultimii zece ani chiar daca pare simplu .

De fapt e simplu si la obiect.

O sa urc link-ul de mai sus si la scheme.

Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara

desi in datasheet spune ca e stabil la +-10 v, cu bootstrap rail ii sar mucii instantaneu cand e alimentat la +-15v.cum nu vreau sa mai prajesc prea multe cred ca integratele or sa beneficieze de o alimentare cinstita de 2x24 v pt care mi-am amintit ca am niste transformatoare, iar bootstrap-ul o sa mearga la un amplificator bazat pe operational.

Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara

Eu mi-am permis sa ard cateva asa ca nu e nici o pierdere.Oricum mai pot face rost de astfel de module.Apoi cine a inteles ce rost a avut experimentul asta a inteles.cine nu...face ca "ori cine" in continuare , pana la adanci batraneti.Pt unii sunt lipsite de stralucire....pt mine sunt niste integrate Foarte bune.

Editat de ionicadelatara
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări