blacired Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 ce treaba are cu imaginea ca este mai marita tu nu vezi ca are umbre linga om? el de asta spune nu ca ar fi marita imaginea pe 16/9 asta se rezolva dar umbrele se rezolva cu alta memorie? daca zici tu ca da eu nu te cred Deschizatorul topicului poate face o incercare si ne spune rezultatul. Eu nu am spus ca e obligatoriu sa fie asa, doar am dat o sugestie pe cum am intilnit necazul respectiv si pe cum s-a rezolvat. Link spre comentariu
codrut Postat Martie 4, 2016 Autor Partajează Postat Martie 4, 2016 Am izolat filamentul sil-am alimentat separat,acum functioneaza bine dar sa vedem cat o sa tina. Link spre comentariu
palcu ion Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Am izolat filamentul sil-am alimentat separat probabil cu o tensiune mai mare,va tine dar supravoltat...nu prea mult Link spre comentariu
adydep Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Când nu o să se mai vadă deloc,tubul ăla o să fie bun de aruncat la gunoi.Datorită maririi tensiunii la filament,nu o să mai răspundă la regenerare.Soluția era regenerarea ACUM. Link spre comentariu
codrut Postat Martie 4, 2016 Autor Partajează Postat Martie 4, 2016 Este tv-ul meu si il tin de rezerva.Nu am aparat pt regenerat tuburi. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Este tv-ul meu si il tin de rezerva.Nu am aparat pt regenerat tuburi. Gasiti foarte usor un alt tub ca sa-l inlocuiti pe cel defect. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Daca tot te ocupi de ... depanare Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Cat va tine cu ,,regenerarea,, asta? Link spre comentariu
codrut Postat Martie 7, 2016 Autor Partajează Postat Martie 7, 2016 Nu vreau sa-l regenerez,vreau sa vad cat o sa tina asa,apoi o sa pu alt tub sau o sa vand sasiul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum