Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Achizitionare LED-uri

FlorinHiT

Postări Recomandate

Am dat o tura pe maica domnului la toate magazinele si nu am gasit ce imi trebuie, respectiv led bicolor de maxim 0,5W cu diametrul de 10mm ,alimentare 3v maxim 5v, cu anod comun sau macar RGB de 10mm cu anod comun.Tot ce am gasit erau led-uri cu catod comun si cu diametrul de 5mm maxim.Culorile ar trebuii sa fie combinatie intre rosu,albastru,alb,dar de nevoie ,poate sa fie oricum :) .Am deja un soclu pentru led.(nu prea imi place solutia,dar asta e tot ce am gasit.Dimensiunea orificiului in care v-a intra ledul impreuna cu soclul sa fie ptr o gaura de 13,2mm.

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dxxx

1

• FlorinHiT

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Adica ai rotile, acum hai sa-ti cumperi masina pentru ele...

Soclul tau este defapt montura nu soclu si mi se pare nerelevant, o sa cumperi asa ceva dupa ce ai luat ledul.

Gasesti la marii furnizori de piese electronice, majoritatea livreaza direct acasa dupa o comanda pe internet. Bineinteles ca nu renteaza insa sa platesti transportul pentru un singur led.

Si ledurile sunt "de un anumit curent (maxim)" tensiunea de pe ele este defapt un interval de tensiune, oarecum irelevant.

Adica trebuie sa ai un driver care sa debiteze curentul dorit intr-un interval de tensiune care sa acopere intervalul de tensiune posibila a ledului - dar relevant este curentul, tensinea este oarecum neimportanta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări